Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

PTT'den 'nostaljik' vefa

07.01.2022 - 18:18, Güncelleme: 07.01.2022 - 18:18 1336+ kez okundu.
 

PTT'den 'nostaljik' vefa

PTT AŞ tarafından şehir hayatının vefalı kent mobilyalarının kıymetli hatıralarını tazeleyip, hatırlatmak amacı ile ‘Nostaljik Ulaşım Araçları’ konulu 4 (dört) değerli anma pulu ile ilkgün zarfı 07 Ocak 2022 tarihinde tedavüle sundu.ANKARA (İGFA) - PTT AŞ tarafından şehir hayatının vefalı kent mobilyalarının kıymetli hatıralarını tazeleyip, hatırlatmak amacı ile troleybüs, şehir hatları vapuru, elektrikli tramvay ve banliyö treni görsellerine yer verilerek hazırlanan ‘Nostaljik Ulaşım Araçları’ konulu 4 (dört) değerli anma pulu ile ilkgün zarfı 07 Ocak 2022 tarihinde tedavüle sunuldu. Tedavüle sunulan "Nostaljik Ulaşım Araçları" konulu 4x4TL (36 x 52 mm boyutunda) bedelli anma pulu, söz konusu pula ait 18,50 TL bedelli ilkgün zarfı PTT iş yerlerinde, PTT’ye ait www.filateli.gov.tr web adresinde ve filateli cep uygulamasında satışa çıktı.

PTT AŞ tarafından şehir hayatının vefalı kent mobilyalarının kıymetli hatıralarını tazeleyip, hatırlatmak amacı ile ‘Nostaljik Ulaşım Araçları’ konulu 4 (dört) değerli anma pulu ile ilkgün zarfı 07 Ocak 2022 tarihinde tedavüle sundu.

ANKARA (İGFA) - PTT AŞ tarafından şehir hayatının vefalı kent mobilyalarının kıymetli hatıralarını tazeleyip, hatırlatmak amacı ile troleybüs, şehir hatları vapuru, elektrikli tramvay ve banliyö treni görsellerine yer verilerek hazırlanan ‘Nostaljik Ulaşım Araçları’ konulu 4 (dört) değerli anma pulu ile ilkgün zarfı 07 Ocak 2022 tarihinde tedavüle sunuldu.

Tedavüle sunulan "Nostaljik Ulaşım Araçları" konulu 4x4TL (36 x 52 mm boyutunda) bedelli anma pulu, söz konusu pula ait 18,50 TL bedelli ilkgün zarfı PTT iş yerlerinde, PTT’ye ait www.filateli.gov.tr web adresinde ve filateli cep uygulamasında satışa çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.