Kocaeli İzmit'te geri dönüşüm farkındalığı

09.01.2022 - 13:18, Güncelleme: 09.01.2022 - 13:18 1444+ kez okundu.
 

Kocaeli İzmit'te geri dönüşüm farkındalığı

Kocaeli'de İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, okullardaki geri dönüşüm çalışmalarını okullara malzeme desteği sunarak destekliyor.KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, başarı ile uyguladıkları ambalaj atık toplama kampanyasına hız kesmeden devam ediyor. Okullarda ambalaj atık toplanmasını malzeme desteği sunarak destekleyen İzmit Belediyesi, öğrencilere geri dönüşüm konusunda farkındalık kazandırıyor. Ambalaj atık toplama sistemindeki başarıda okulların lokomotif görevi olduğu bilinciyle hareket eden Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, değerlendirilebilir atıklarını İzmit Belediyesi'ne teslim eden okulların hem ekonomiye hem de okul bütçesine katkı sunmasını sağlıyor. Ekipler, son 2 haftada geri dönüşüme destek veren 7 okula 390 paket A4 fotokopi kâğıdı ve sarf malzeme (peçete, doldurulabilir tahta kalemi ve mürekkebi) dağıtımı gerçekleştirdi.

Kocaeli'de İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, okullardaki geri dönüşüm çalışmalarını okullara malzeme desteği sunarak destekliyor.

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, başarı ile uyguladıkları ambalaj atık toplama kampanyasına hız kesmeden devam ediyor.

Okullarda ambalaj atık toplanmasını malzeme desteği sunarak destekleyen İzmit Belediyesi, öğrencilere geri dönüşüm konusunda farkındalık kazandırıyor.

Ambalaj atık toplama sistemindeki başarıda okulların lokomotif görevi olduğu bilinciyle hareket eden Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, değerlendirilebilir atıklarını İzmit Belediyesi'ne teslim eden okulların hem ekonomiye hem de okul bütçesine katkı sunmasını sağlıyor.

Ekipler, son 2 haftada geri dönüşüme destek veren 7 okula 390 paket A4 fotokopi kâğıdı ve sarf malzeme (peçete, doldurulabilir tahta kalemi ve mürekkebi) dağıtımı gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.