YILDIRIM’DA SİNEMA KONUŞULDU

Yerel Yönetim 29.01.2022 - 14:27, Güncelleme: 29.01.2022 - 14:27 1561+ kez okundu.
 

YILDIRIM’DA SİNEMA KONUŞULDU

Yıldırım Belediyesi, tarafından düzenlenen ‘Bursa’da Dünden Bugüne Sinema Paneli’ katılımcılarından tam not aldı.
Yıldırım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphanesi’nde ‘Bursa’da Dünden Bugüne Sinema’ paneli düzenlendi. Moderatörlüğünü Dr. İbrahim Öztahtalı’nın yaptığı programa, Doç. Dr. Ali Sait Liman, Ekrem Hayri Peker ve Nevzat Çalıkuşu konuk olarak katıldı. ‘Sinemanın Türkiye’ye Girişi’, ‘Ana Hatlarıyla Sinemanın Tarihsel Gelişimi ve Bu Gelişimin Bursa’ya Yansımaları’, ‘Bursa’da Sinema Salonları, Filmler, Seyir ve Seyirci İlişkileri’ ve ‘Tarihsel Süreçte Bursa’da Çekilen Filmler’ konularının işlendiği panel katılımcıların yoğun katılımıyla gerçekleşti.
Yıldırım Belediyesi, tarafından düzenlenen ‘Bursa’da Dünden Bugüne Sinema Paneli’ katılımcılarından tam not aldı.

Yıldırım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphanesi’nde ‘Bursa’da Dünden Bugüne Sinema’ paneli düzenlendi. Moderatörlüğünü Dr. İbrahim Öztahtalı’nın yaptığı programa, Doç. Dr. Ali Sait Liman, Ekrem Hayri Peker ve Nevzat Çalıkuşu konuk olarak katıldı.

‘Sinemanın Türkiye’ye Girişi’, ‘Ana Hatlarıyla Sinemanın Tarihsel Gelişimi ve Bu Gelişimin Bursa’ya Yansımaları’, ‘Bursa’da Sinema Salonları, Filmler, Seyir ve Seyirci İlişkileri’ ve ‘Tarihsel Süreçte Bursa’da Çekilen Filmler’ konularının işlendiği panel katılımcıların yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.