Adıyaman Besni'den karla mücadele değerlendirmesi

Yaşam 30.01.2022 - 10:15, Güncelleme: 30.01.2022 - 13:13 2005+ kez okundu.
 

Adıyaman Besni'den karla mücadele değerlendirmesi

Adıyaman'da Besni Belediye Başkanı Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, karla mücadele çalışmalarını değerlendirdi.
ADIYAMAN (İGFA) -  Adıyaman'ın Besni ilçesinde karla mücadele eden ekiplerin büyük özveriyle çalışarak başarı sağladığını kaydeden Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, İGFA muhabirine açıklamalarda bulundu.   Bölgede etkili olan yoğun kar yağışının ulaşımın aksamasına yol açtığına dikkati çeken Başkan Emre, son 20 yılın en büyük kar yağışını 4 gün içinde aldıklarına dikkati çekerek, devamlı sahada olduklarını söyledi. İlk kar tanesinin düşmesiyle hızlı şekilde ekipleri özellikle kırsal mahallelere yönlendirdiklerini kaydeden Emre, kar küreme, yol açma ve tuzlama çalışmalarına başladıklarını ve 7/24 esasıyla sahada ekiplerin başında olduklarını anlattı.   Besni’nin uzun yıllar görmediği bir kar yağışı ile karşılaştıklarını vurgulayan Emre, "İlçe merkezinde kar kalınlığı bir metreyi aştı. Elbette böyle zorlu bir ortamda 13 Mahallede, yerleşim yerimizin her birine aynı anda ulaşmak mümkün değil. Hemşehrilerimize şunu ifade etmek istiyorum; Besni’de tüm köy ve mahalle yolları ulaşıma açılmış durumda. İlgili birimlerimiz yeni bir yağış ihtimaline karşı halen sahadalar. Tüm çalışma arkadaşlarıma ve ekiplerimize teşekkür ediyorum. Onlar sabahlara kadar eksi derecelerde hizmet sunmaya çalışırken bazılarının, 'Belediye nerede' gibi bir anlayış içinde olması bu zorlu mücadeleyi verenleri elbette üzüyor ama bizler bütün ekiplerimizle ve diğer birimler olsun sahadayız. Hemşerilerimiz müsterih olsun" diye konuştu.
Adıyaman'da Besni Belediye Başkanı Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, karla mücadele çalışmalarını değerlendirdi.

ADIYAMAN (İGFA) -  Adıyaman'ın Besni ilçesinde karla mücadele eden ekiplerin büyük özveriyle çalışarak başarı sağladığını kaydeden Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, İGFA muhabirine açıklamalarda bulundu.

 

Bölgede etkili olan yoğun kar yağışının ulaşımın aksamasına yol açtığına dikkati çeken Başkan Emre, son 20 yılın en büyük kar yağışını 4 gün içinde aldıklarına dikkati çekerek, devamlı sahada olduklarını söyledi. İlk kar tanesinin düşmesiyle hızlı şekilde ekipleri özellikle kırsal mahallelere yönlendirdiklerini kaydeden Emre, kar küreme, yol açma ve tuzlama çalışmalarına başladıklarını ve 7/24 esasıyla sahada ekiplerin başında olduklarını anlattı.

 

Besni’nin uzun yıllar görmediği bir kar yağışı ile karşılaştıklarını vurgulayan Emre, "İlçe merkezinde kar kalınlığı bir metreyi aştı. Elbette böyle zorlu bir ortamda 13 Mahallede, yerleşim yerimizin her birine aynı anda ulaşmak mümkün değil. Hemşehrilerimize şunu ifade etmek istiyorum; Besni’de tüm köy ve mahalle yolları ulaşıma açılmış durumda. İlgili birimlerimiz yeni bir yağış ihtimaline karşı halen sahadalar. Tüm çalışma arkadaşlarıma ve ekiplerimize teşekkür ediyorum. Onlar sabahlara kadar eksi derecelerde hizmet sunmaya çalışırken bazılarının, 'Belediye nerede' gibi bir anlayış içinde olması bu zorlu mücadeleyi verenleri elbette üzüyor ama bizler bütün ekiplerimizle ve diğer birimler olsun sahadayız. Hemşerilerimiz müsterih olsun" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.