Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İstanbul'da Cemal Reşit Rey sezonu açtı

Kültür 30.01.2022 - 11:42, Güncelleme: 30.01.2022 - 13:07 7600+ kez okundu.
 

İstanbul'da Cemal Reşit Rey sezonu açtı

İstanbul'da Cemal Reşit Rey Konser Salonu (CRR), 2022 konser sezonu program ve yeniliklerini basın ve kültür-sanat dünyasıyla paylaştı.
İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı CRR Konser Salonu, yeni sanat sezonunu düzenlediği basın toplantısı ve Uğur Mumcu Kantatı ile başlattı. Tanıtım toplantısına, İBB Kültür Daire Başkanlığı Koordinatörü Figen Ayhan Karakelle ve CRR Konser Salonu Genel Sanat Yönetmeni Murat Cem Orhan birlikte katıldı. Orhan’ı “Hem şef hem de besteci olarak ulusal ve uluslararası övgüler alan genç ve dinamik sanat yönetmeni” olarak tarif eden Karakelle, “Her zaman olduğu gibi ulusal müziğimize katkı sunacak, uluslararası alanda konser salonumuzun tanınırlığını ve İstanbul'un bir markası olarak bilinirliğini ortaya koyacak vizyonumuzu devam ettireceğiz” dedi. Haftanın her günü için özel temalar oluşturarak müziğin yanı sıra söyleşiler, fuaye konserleri, düzenli sergilerle gündüzden geceye uzanan bir ritim yakalanacak. CRR Konser Salonu Genel Sanat Yönetmeni Murat Cem Orhan, çocuklar için ilki ‘Fonikler Köyü’ olmak üzere yeni projeler hayata geçireceklerini paylaştı.  CRR Genç Oda Orkestrası’nın eşlik edeceği solistlerin de gençlerden oluşacağını belirten Orhan, “Salonların 20 sene sonra dolması önem vermek lazım” diyerek, geleceğin dinleyicilerini yetiştirmek için Şubat ayı repertuvarında yer alan ‘Fonikler Köyü’nden başlayarak her ay dört çocuk etkinliği ile minik dinleyicilerle buluşacaklarını kaydetti. Orhan ayrıca “CRR Çocuk” isimli bir çatı daha oluşturduklarının bilgisini verdi.  
İstanbul'da Cemal Reşit Rey Konser Salonu (CRR), 2022 konser sezonu program ve yeniliklerini basın ve kültür-sanat dünyasıyla paylaştı.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı CRR Konser Salonu, yeni sanat sezonunu düzenlediği basın toplantısı ve Uğur Mumcu Kantatı ile başlattı.

Tanıtım toplantısına, İBB Kültür Daire Başkanlığı Koordinatörü Figen Ayhan Karakelle ve CRR Konser Salonu Genel Sanat Yönetmeni Murat Cem Orhan birlikte katıldı. Orhan’ı “Hem şef hem de besteci olarak ulusal ve uluslararası övgüler alan genç ve dinamik sanat yönetmeni” olarak tarif eden Karakelle, “Her zaman olduğu gibi ulusal müziğimize katkı sunacak, uluslararası alanda konser salonumuzun tanınırlığını ve İstanbul'un bir markası olarak bilinirliğini ortaya koyacak vizyonumuzu devam ettireceğiz” dedi.

Haftanın her günü için özel temalar oluşturarak müziğin yanı sıra söyleşiler, fuaye konserleri, düzenli sergilerle gündüzden geceye uzanan bir ritim yakalanacak.

CRR Konser Salonu Genel Sanat Yönetmeni Murat Cem Orhan, çocuklar için ilki ‘Fonikler Köyü’ olmak üzere yeni projeler hayata geçireceklerini paylaştı.  CRR Genç Oda Orkestrası’nın eşlik edeceği solistlerin de gençlerden oluşacağını belirten Orhan, “Salonların 20 sene sonra dolması önem vermek lazım” diyerek, geleceğin dinleyicilerini yetiştirmek için Şubat ayı repertuvarında yer alan ‘Fonikler Köyü’nden başlayarak her ay dört çocuk etkinliği ile minik dinleyicilerle buluşacaklarını kaydetti. Orhan ayrıca “CRR Çocuk” isimli bir çatı daha oluşturduklarının bilgisini verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.