Karacabey Belediyesi'nden metruk bina operasyonu

Yerel Yönetim 13.06.2022 - 11:41, Güncelleme: 13.06.2022 - 11:41 5640+ kez okundu.
 

Karacabey Belediyesi'nden metruk bina operasyonu

Karacabey Belediyesi, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerdeki kullanılmayan ve yıkılmak üzere olan metruk binalarla mücadelede hız kesmiyor. Geçtiğimiz günlerde Mamuriyet ve Mecidiye mahallelerindeki yıkımların ardından, bu kez Saadet Mahallesinde tespiti yapılan bir başka metruk bina belediye ekiplerince yıkıldı.
Karacabey Belediyesi, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerdeki kullanılmayan ve yıkılmak üzere olan metruk binalarla mücadelede hız kesmiyor.    Karacabey Belediyesi, uzun zamandır ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde tehlike arz eden metruk binaları titizlikle yıkarak hem risk taşıyan bu binaların görüntü kirliliğine sebep olmasının önüne geçiyor hem de kötü amaçlı kullanımı engelliyor. Yıkılan bu binaların bulunduğu alanların ise inşaat çalışmaları başlayana dek otopark olarak kullanılması sağlanıyor.   Karacabey Belediyesi gerek kendi tespit ettiği gerekse de vatandaşlar veya muhtarlarca bildirilen metruk binaların sahiplerine ulaşıp gerekli izinleri sağlıyor ve ardından titizlikle bu binaların yıkımlarını gerçekleştiriyor.    Karacabey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, toplam yıkımı gerçekleştirilen metruk bina sayısı önceki gün 94’e yükseldi. Belediyeye bağlı ekipler, Saadet Mahallesinde bulunan ve risk taşıyan metruk binayı yıkarak hem kötü amaçlı kullanımların önüne geçti hem de bölgeyi otopark alanı olarak kullanılabilir hale getirdi.   Kararlı bir şekilde sürecek   Belediye Başkan Ali Özkan, metruk binaların yıkımını kararlı bir şekilde sürdüreceklerini yineledi. Özkan, “Karacabey’in huzur ve güvenliği için kentimizin her noktasında metruk binalarla mücadelemizi sürdürüyoruz” diyerek, yıkımların süreceği açıklamasını yaptı.   Başkan Özkan, vatandaşlara yıkım gerektiren binalar için muhtarlar aracılığıyla veya doğrudan Karacabey Belediyesi’ne ulaşmaları çağrısında da bulunarak, akabinde ekiplerin hızlıca bu sürece yürüteceğini kaydetti.
Karacabey Belediyesi, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerdeki kullanılmayan ve yıkılmak üzere olan metruk binalarla mücadelede hız kesmiyor. Geçtiğimiz günlerde Mamuriyet ve Mecidiye mahallelerindeki yıkımların ardından, bu kez Saadet Mahallesinde tespiti yapılan bir başka metruk bina belediye ekiplerince yıkıldı.

Karacabey Belediyesi, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerdeki kullanılmayan ve yıkılmak üzere olan metruk binalarla mücadelede hız kesmiyor. 

 

Karacabey Belediyesi, uzun zamandır ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde tehlike arz eden metruk binaları titizlikle yıkarak hem risk taşıyan bu binaların görüntü kirliliğine sebep olmasının önüne geçiyor hem de kötü amaçlı kullanımı engelliyor. Yıkılan bu binaların bulunduğu alanların ise inşaat çalışmaları başlayana dek otopark olarak kullanılması sağlanıyor.

 

Karacabey Belediyesi gerek kendi tespit ettiği gerekse de vatandaşlar veya muhtarlarca bildirilen metruk binaların sahiplerine ulaşıp gerekli izinleri sağlıyor ve ardından titizlikle bu binaların yıkımlarını gerçekleştiriyor. 

 

Karacabey Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, toplam yıkımı gerçekleştirilen metruk bina sayısı önceki gün 94’e yükseldi. Belediyeye bağlı ekipler, Saadet Mahallesinde bulunan ve risk taşıyan metruk binayı yıkarak hem kötü amaçlı kullanımların önüne geçti hem de bölgeyi otopark alanı olarak kullanılabilir hale getirdi.

 

Kararlı bir şekilde sürecek

 

Belediye Başkan Ali Özkan, metruk binaların yıkımını kararlı bir şekilde sürdüreceklerini yineledi. Özkan, “Karacabey’in huzur ve güvenliği için kentimizin her noktasında metruk binalarla mücadelemizi sürdürüyoruz” diyerek, yıkımların süreceği açıklamasını yaptı.

 

Başkan Özkan, vatandaşlara yıkım gerektiren binalar için muhtarlar aracılığıyla veya doğrudan Karacabey Belediyesi’ne ulaşmaları çağrısında da bulunarak, akabinde ekiplerin hızlıca bu sürece yürüteceğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.