Karacabey Kitap Günleri'ne büyük ilgi

Kültür 29.12.2021 - 13:57, Güncelleme: 29.12.2021 - 13:57 6901+ kez okundu.
 

Karacabey Kitap Günleri'ne büyük ilgi

Karacabey Belediyesi'nin katkılarıyla Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezinde kitapseverlerle buluşan “2. Kitap Günleri' büyük ilgi gördü.
Bu sene de Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezinde ziyaretçilere kapılarını açan Karacabey Kitap Günlerine yediden yetmişe kitapseverler katıldı. Bir hafta süren fuara bilhassa öğrenciler büyük ilgi gösterdi. İndirimli çocuk kitapları ve yetişkinlere özel kitapların sergilendiği, 20'den fazla yazarın da Karacabeylilerle buluştuğu fuar ilgi gördü. Ayrıca ikinci el kitaplar da el değiştirme imkânı buldu. Kitap Günleri buluşmasına gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Özkan, kitap okumanın giderek köreldiği ve yerini sanal ortamların aldığı günümüzde, kitap okuma alışkanlığının önemine dikkat çekti. Özkan, bu alışkanlığın daha da çok kitlelere yayılması için bu tarz faaliyetlerin son derece faydalı olduğunun altını çizerek, Karacabey Kitap Günleri buluşmalarının da artık geleneksel hale geleceğini sözlerine ekledi.
Karacabey Belediyesi'nin katkılarıyla Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezinde kitapseverlerle buluşan “2. Kitap Günleri' büyük ilgi gördü.

Bu sene de Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezinde ziyaretçilere kapılarını açan Karacabey Kitap Günlerine yediden yetmişe kitapseverler katıldı. Bir hafta süren fuara bilhassa öğrenciler büyük ilgi gösterdi. İndirimli çocuk kitapları ve yetişkinlere özel kitapların sergilendiği, 20'den fazla yazarın da Karacabeylilerle buluştuğu fuar ilgi gördü. Ayrıca ikinci el kitaplar da el değiştirme imkânı buldu.

Kitap Günleri buluşmasına gösterilen ilgiden duydukları memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Özkan, kitap okumanın giderek köreldiği ve yerini sanal ortamların aldığı günümüzde, kitap okuma alışkanlığının önemine dikkat çekti. Özkan, bu alışkanlığın daha da çok kitlelere yayılması için bu tarz faaliyetlerin son derece faydalı olduğunun altını çizerek, Karacabey Kitap Günleri buluşmalarının da artık geleneksel hale geleceğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.