Karacasu Kaymakamı Furkan ALPAY’dan 29 Ekim mesajı

Gündem 28.10.2021 - 14:50, Güncelleme: 28.10.2021 - 14:50 758+ kez okundu.
 

Karacasu Kaymakamı Furkan ALPAY’dan 29 Ekim mesajı

Karacasu Kaymakamı Furkan ALPAY, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayımladı
Karacasu Kaymakamı Furkan ALPAY'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı:   Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde kurulan Cumhuriyetimizin 98. Yıl dönümünü milletçe büyük bir coşku içinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Devletimiz ve milletimiz, cumhuriyet’in sağladığı imkânları en iyi biçimde kullanarak Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş uygarlık düzeyine ulaşma amacı doğrultusunda ilerlemektedir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk milletine sunduğu en önemli kazanım şüphesiz ki, en büyük eserimdir dediği cumhuriyet idaresidir. Tam bağımsızlık ve millet egemenliğine dayanan cumhuriyetin temel hedefi; Türk milletini, tüm kurum ve kurallarıyla modern bir yönetime, hak ettiği ileri yaşam düzeyine kavuşturmaktır. Bir kalkınma ve modernleşme projesi olan cumhuriyetin ilanı ve ardından gerçekleştirilen hamlelerle milletimiz çağdaş uygarlık yolunda önemli ilerlemeler kaydetmiştir. Samsun’dan başlayıp İzmir’de tamamlanan destansı Anadolu direnişimiz sonrası şehit ve gazilerimizin kanı ile sulanmış bu kutsal topraklarda cumhuriyet ilan edilmiştir. Atatürk’ün cumhurbaşkanı seçildikten sonra TBMM’de ifade ettiği “Daima milletin sevgi ve güvenine dayanarak hep birlikte ileri gideceğiz. Türkiye Cumhuriyeti mesut, muvaffak ve muzaffer olacaktır!” mesajı esasen bizlere yüklediği büyük bir sorumluluktur. Milletimizin sarsılmaz inancı, devletine bağlılığı, birlik ve beraberliği bu süreçte en büyük gücümüz olacaktır. Türkiye Cumhuriyeti’nin dün olduğu gibi bugün de içte ve dışta düşmanları vardır. Bu hain terör örgütlerini maşa olarak kullanarak aziz milletimize diz çöktürmeye çalışanlara en güzel cevabı yine milletimiz vermektedir. Türk milleti dün Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi bugün de vatan sevgisi ve iman gücüyle yeni destanlar yazmaya devam etmektedir. Devlet ile milletin milli birlik ve beraberlik uğrunda bütünleşmesi, geleceğe güven ve umutla bakmamızı sağlamaktadır.Bu konuda en büyük güvencemiz aydınlık geleceğimize inanan yüce Türk milletidir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve O’nun kahraman silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyor, ülkemizin kalkınmasını ve modernleşmesini, köklü, büyük ve güçlü bir devlet olarak dünya milletler ailesinin saygın bir üyesi haline gelmesini sağlayan cumhuriyetimizin 98. kuruluş yıl dönümünü bir kez daha kutluyorum.  
Karacasu Kaymakamı Furkan ALPAY, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayımladı

Karacasu Kaymakamı Furkan ALPAY'ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı:

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde kurulan Cumhuriyetimizin 98. Yıl dönümünü milletçe büyük bir coşku içinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Devletimiz ve milletimiz, cumhuriyet’in sağladığı imkânları en iyi biçimde kullanarak Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş uygarlık düzeyine ulaşma amacı doğrultusunda ilerlemektedir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk milletine sunduğu en önemli kazanım şüphesiz ki, en büyük eserimdir dediği cumhuriyet idaresidir. Tam bağımsızlık ve millet egemenliğine dayanan cumhuriyetin temel hedefi; Türk milletini, tüm kurum ve kurallarıyla modern bir yönetime, hak ettiği ileri yaşam düzeyine kavuşturmaktır. Bir kalkınma ve modernleşme projesi olan cumhuriyetin ilanı ve ardından gerçekleştirilen hamlelerle milletimiz çağdaş uygarlık yolunda önemli ilerlemeler kaydetmiştir.

Samsun’dan başlayıp İzmir’de tamamlanan destansı Anadolu direnişimiz sonrası şehit ve gazilerimizin kanı ile sulanmış bu kutsal topraklarda cumhuriyet ilan edilmiştir. Atatürk’ün cumhurbaşkanı seçildikten sonra TBMM’de ifade ettiği “Daima milletin sevgi ve güvenine dayanarak hep birlikte ileri gideceğiz. Türkiye Cumhuriyeti mesut, muvaffak ve muzaffer olacaktır!” mesajı esasen bizlere yüklediği büyük bir sorumluluktur. Milletimizin sarsılmaz inancı, devletine bağlılığı, birlik ve beraberliği bu süreçte en büyük gücümüz olacaktır.

Türkiye Cumhuriyeti’nin dün olduğu gibi bugün de içte ve dışta düşmanları vardır. Bu hain terör örgütlerini maşa olarak kullanarak aziz milletimize diz çöktürmeye çalışanlara en güzel cevabı yine milletimiz vermektedir. Türk milleti dün Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi bugün de vatan sevgisi ve iman gücüyle yeni destanlar yazmaya devam etmektedir. Devlet ile milletin milli birlik ve beraberlik uğrunda bütünleşmesi, geleceğe güven ve umutla bakmamızı sağlamaktadır.Bu konuda en büyük güvencemiz aydınlık geleceğimize inanan yüce Türk milletidir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve O’nun kahraman silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyor, ülkemizin kalkınmasını ve modernleşmesini, köklü, büyük ve güçlü bir devlet olarak dünya milletler ailesinin saygın bir üyesi haline gelmesini sağlayan cumhuriyetimizin 98. kuruluş yıl dönümünü bir kez daha kutluyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.