Kaymakam Kübra Teymur’dan Keles esnafına ziyaret

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2021 - 03:04, Güncelleme: 19.01.2021 - 03:04 3011+ kez okundu.
 

Kaymakam Kübra Teymur’dan Keles esnafına ziyaret

Bursa'nın tek kadın Kaymakamı olan Keles Kaymakamı Kübra Teymur görevine hızlı başladı.
Doğum izni nedeniyle 26 Eylül 2020 tarihinde görevinden ayrılan Keles İlçe Kaymakamı Kübra Teymur, 15 Ocak 2021 günü görevine yeniden başladı. Yoğun kar yağışının etkisinde olan Keles'te göreve başlar başlamaz kamu çalışmaları ile ilçe hakkkında toplantılar gerçekleştiren Teymur, kurum amirlerinden son duruma ilişkin bilgiler aldı.     Haftasonu yoğun kar yağışının etkisinde kalan Keles'te gerçekleşen çalışmaları yerinde inceleyen Keles İlçe Kaymakamı Kübra Teymur, akabinde kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri ile ilçede incelemelerde bulundu. Kurumların kar yağışı sonrası durumlarını inceleyen Teymur, esnafı ziyaret ederek vatandaşlar ile görüştü.  
Bursa'nın tek kadın Kaymakamı olan Keles Kaymakamı Kübra Teymur görevine hızlı başladı.

Doğum izni nedeniyle 26 Eylül 2020 tarihinde görevinden ayrılan Keles İlçe Kaymakamı Kübra Teymur, 15 Ocak 2021 günü görevine yeniden başladı. Yoğun kar yağışının etkisinde olan Keles'te göreve başlar başlamaz kamu çalışmaları ile ilçe hakkkında toplantılar gerçekleştiren Teymur, kurum amirlerinden son duruma ilişkin bilgiler aldı.

 

 

Haftasonu yoğun kar yağışının etkisinde kalan Keles'te gerçekleşen çalışmaları yerinde inceleyen Keles İlçe Kaymakamı Kübra Teymur, akabinde kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri ile ilçede incelemelerde bulundu. Kurumların kar yağışı sonrası durumlarını inceleyen Teymur, esnafı ziyaret ederek vatandaşlar ile görüştü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.