Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kayseri Akkışla'da İYİ Parti yeni yerinde

Siyaset 30.01.2022 - 10:57, Güncelleme: 30.01.2022 - 13:14 3261+ kez okundu.
 

Kayseri Akkışla'da İYİ Parti yeni yerinde

Kayseri'de Akkışla İlçe Başkanlığı'nın yeni binasının açılışını gerçekleştiren İYİ Parti GİK Üyesi ve Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, her zaman vatandaşın yanında olduklarını söyledi.
(Kayseri İGFA) - İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, İl-İlçe Teşkilatları ve Meclis Üyeleri ile birlikte Akkışla İlçe Başkanlığı’nın yeni İlçe binasının açılışını gerçekleştirdi.   Partililerle istişare görüşmelerinde bulunan İl Başkanı Sebati Ataman, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, ‘’İYİ Parti GİK Üyemiz ve Kayseri Milletvekilimiz Sayın Dursun Ataş, İl, İlçe Teşkilatlarımız ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte Akkışla İlçe Başkanlığımızın yeni ilçe binasının açılışını gerçekleştirdik, partililerimiz ile birlikte istişarelerde bulunduk.Açılışımıza katılan Akkışla'lı hemşehrilerimiz ile CHP İlçe Başkanına teşekkür ediyorum. Yeni İlçe Başkanlığı binamızın Akkışla’lı hemşehrilerimize ve İYİ Partimize  hayırlı olmasını diliyor; İlçe Başkanımız Sn.Ali Mehmet İSMAİLOĞULLARI ve ilçe yönetimimize başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.   Akkışla İlçe Başkanlığı açılışı sonrası Milletvekili Dursun Ataş, İl Başkanı Sebati Ataman ve parti heyeti Bünyan’a hareket ederek İYİ Parti Bünyan İlçe Başkanı Erhan Özhan’a ve İlçe Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.   Bünyan’da da çok sayıda partili ile görüşmelerde bulunan İYİ Partililer ilçe ziyaretlerine hız kesmeden devam edeceklerini belirttiler.
Kayseri'de Akkışla İlçe Başkanlığı'nın yeni binasının açılışını gerçekleştiren İYİ Parti GİK Üyesi ve Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, her zaman vatandaşın yanında olduklarını söyledi.

( Kayseri İGFA) - İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, İl-İlçe Teşkilatları ve Meclis Üyeleri ile birlikte Akkışla İlçe Başkanlığı’nın yeni İlçe binasının açılışını gerçekleştirdi.

 

Partililerle istişare görüşmelerinde bulunan İl Başkanı Sebati Ataman, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, ‘’İYİ Parti GİK Üyemiz ve Kayseri Milletvekilimiz Sayın Dursun Ataş, İl, İlçe Teşkilatlarımız ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte Akkışla İlçe Başkanlığımızın yeni ilçe binasının açılışını gerçekleştirdik, partililerimiz ile birlikte istişarelerde bulunduk.Açılışımıza katılan Akkışla'lı hemşehrilerimiz ile CHP İlçe Başkanına teşekkür ediyorum. Yeni İlçe Başkanlığı binamızın Akkışla’lı hemşehrilerimize ve İYİ Partimize  hayırlı olmasını diliyor; İlçe Başkanımız Sn.Ali Mehmet İSMAİLOĞULLARI ve ilçe yönetimimize başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

Akkışla İlçe Başkanlığı açılışı sonrası Milletvekili Dursun Ataş, İl Başkanı Sebati Ataman ve parti heyeti Bünyan’a hareket ederek İYİ Parti Bünyan İlçe Başkanı Erhan Özhan’a ve İlçe Yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

Bünyan’da da çok sayıda partili ile görüşmelerde bulunan İYİ Partililer ilçe ziyaretlerine hız kesmeden devam edeceklerini belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.