Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kayseri'de hayvancılığa Büyükşehir desteği

Yerel Yönetim 26.11.2021 - 14:01, Güncelleme: 26.11.2021 - 14:52 1623+ kez okundu.
 

Kayseri'de hayvancılığa Büyükşehir desteği

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın özel önem verdiği tarım ve hayvancılık alanında geçtiğimiz yıl başlatılan ‘Koyunlar Artıyor, Meralar Şenleniyor’ projesi, besicilik yapan vatandaşlara umut olmayı sürdürüyor.
KAYSERİ İGFA - Proje kapsamında Akkışla, Bünyan, Develi, Felahiye, Özvatan, Pınarbaşı, Sarıoğlan, Sarız, Tomarza, Yahyalı ve Yeşilhisar gibi ilçelerdeki vatandaşlara teslim edilen 2 milyon lira değerindeki toplam bin 100 koyun, kırsal kesimdeki vatandaşlara geçim kaynağı oldu.    Proje kapsamında kendisine koyun verilen Ümmügülsüm Meşe, projeden çok memnun olduğunu ve verilen 20 koyunun geçimine katkı sağladığını ifade ederek, şöyle konuştu: “2 tane çocuğum var. Eşim vefat etti. 7 ay önce vefat etti. Köyde yaşıyorum. İneklerim var. Koyun yardımı aldım Büyükşehir Belediyesi’nden başvuruda bulundum. Allah razı olsun onlardan da 20 tane koyun verdiler. Ben de onların sütünü sağıyorum. İşte peynir, şu, bu öyle geçiniyorum. 2 yıl sonra tekrar 5 tane koyun vereceğiz. Onu da bizim gibi başvuranlara verecekler bizden aldıkları 5 koyunu. Onlara da destek olacaklar. Çok memnunum. Allah razı olsun. Bize büyük bir proje bu. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz. Ondan çok memnunuz. Allah Memduh Başkanımızdan razı olsun.”   
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın özel önem verdiği tarım ve hayvancılık alanında geçtiğimiz yıl başlatılan ‘Koyunlar Artıyor, Meralar Şenleniyor’ projesi, besicilik yapan vatandaşlara umut olmayı sürdürüyor.

KAYSERİ İGFA - Proje kapsamında Akkışla, Bünyan, Develi, Felahiye, Özvatan, Pınarbaşı, Sarıoğlan, Sarız, Tomarza, Yahyalı ve Yeşilhisar gibi ilçelerdeki vatandaşlara teslim edilen 2 milyon lira değerindeki toplam bin 100 koyun, kırsal kesimdeki vatandaşlara geçim kaynağı oldu. 

 

Proje kapsamında kendisine koyun verilen Ümmügülsüm Meşe, projeden çok memnun olduğunu ve verilen 20 koyunun geçimine katkı sağladığını ifade ederek, şöyle konuştu: “2 tane çocuğum var. Eşim vefat etti. 7 ay önce vefat etti. Köyde yaşıyorum. İneklerim var. Koyun yardımı aldım Büyükşehir Belediyesi’nden başvuruda bulundum. Allah razı olsun onlardan da 20 tane koyun verdiler. Ben de onların sütünü sağıyorum. İşte peynir, şu, bu öyle geçiniyorum. 2 yıl sonra tekrar 5 tane koyun vereceğiz. Onu da bizim gibi başvuranlara verecekler bizden aldıkları 5 koyunu. Onlara da destek olacaklar. Çok memnunum. Allah razı olsun. Bize büyük bir proje bu. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz. Ondan çok memnunuz. Allah Memduh Başkanımızdan razı olsun.” 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.