Kocaeli Büyükşehir'e, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlik ödülü

16.11.2021 - 17:51, Güncelleme: 16.11.2021 - 17:51 965+ kez okundu.
 

Kocaeli Büyükşehir'e, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlik ödülü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kılavuz Gençlik Modeli kapsamında yapılan projelerden dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a Gençlik ve Yerel Yönetimler Yarışması'nda ödül verdi.KOCAELİ(İGFA)- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Başkent Millet Bahçesinde düzenlenen Yerel Yönetimler Gençlik Festivali’nde, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a kültür, sanat  ve eğitim alanındaki çalışmalardan dolayı ödül verdi. Başkan Büyükakın, Büyükşehir’in KSS-e(Kültür, Sanat, Spor ve Eğitim) projesiyle ödülü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden aldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Kılavuz Gençlik Modeli, yarışmanın ‘’Gençliğe yönelik yapılan kültür, sanat, yayıncılık, eğitim ve spor faaliyetleri’’ başlıklı bölümünde ödüle layık görüldü. Kılavuz Gençlik Modeli kapsamında yer alan Akademi Lise, Akademi Üniversite, Uluslararası Öğrenciler, Spor Okulları, Gençlik Kampları ve E- Gençlik Hizmetleri projeleri yarışmada dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kılavuz Gençlik Modeli kapsamında yapılan projelerden dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a Gençlik ve Yerel Yönetimler Yarışması'nda ödül verdi.

KOCAELİ(İGFA)- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Başkent Millet Bahçesinde düzenlenen Yerel Yönetimler Gençlik Festivali’nde, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a kültür, sanat  ve eğitim alanındaki çalışmalardan dolayı ödül verdi. Başkan Büyükakın, Büyükşehir’in KSS-e(Kültür, Sanat, Spor ve Eğitim) projesiyle ödülü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden aldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Kılavuz Gençlik Modeli, yarışmanın ‘’Gençliğe yönelik yapılan kültür, sanat, yayıncılık, eğitim ve spor faaliyetleri’’ başlıklı bölümünde ödüle layık görüldü. Kılavuz Gençlik Modeli kapsamında yer alan Akademi Lise, Akademi Üniversite, Uluslararası Öğrenciler, Spor Okulları, Gençlik Kampları ve E- Gençlik Hizmetleri projeleri yarışmada dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.