Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kosovalı misafirler Bursa Osmangazi'de ağırlandı

14.09.2022 - 15:19, Güncelleme: 14.09.2022 - 15:19 1535+ kez okundu.
 

Kosovalı misafirler Bursa Osmangazi'de ağırlandı

Bursa'da Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa’yı ziyarete gelen T.C Kosova Din Hizmetleri Müşavirliği, Kosova İslam Birliği Kadın Kolları Mahalli Din Görevlileri ve Kur’an Kursu öğretmenleriyle yemekte bir araya geldi.BURSA (İGFA) - Tarihi Merinos Tren İstasyonu’nda gerçekleşen yemekte misafirlerle yakından ilgilenen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, gönül coğrafyasının Bursa’dan başladığını belirtti. Belediye olarak yatırım projelerinin yanı sıra sosyal faaliyetlerde de yer aldıklarını söyleyen Başkan Dündar, “Bizler, 16 yıldır Sultan 1. Murad Hüdavendigar’ı Kosova’daki türbesi başında anıyoruz. Şehit padişahın eserlerine ve fikirlerine sahip çıkıyoruz. Çünkü Sultan Murad ortak değerimiz. Elhamdülillah Müslümanız. Hepimiz kardeşiz ve davamız tek. Atalarımız 650 yıl önce oraya gidip insanların zulmüne son verdiyse, aynı şekilde bunu sürdüreceğiz. İyi ki şehrimize geldiniz. Burada, sizleri ağırlamak gerçekten çok kıymetli” dedi. Programdan mutlu bir şekilde ayrılan misafirler ise desteklerinden dolayı Başkan Dündar’a yürekten teşekkür etti.

Bursa'da Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa’yı ziyarete gelen T.C Kosova Din Hizmetleri Müşavirliği, Kosova İslam Birliği Kadın Kolları Mahalli Din Görevlileri ve Kur’an Kursu öğretmenleriyle yemekte bir araya geldi.

BURSA (İGFA) - Tarihi Merinos Tren İstasyonu’nda gerçekleşen yemekte misafirlerle yakından ilgilenen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, gönül coğrafyasının Bursa’dan başladığını belirtti.

Belediye olarak yatırım projelerinin yanı sıra sosyal faaliyetlerde de yer aldıklarını söyleyen Başkan Dündar, “Bizler, 16 yıldır Sultan 1. Murad Hüdavendigar’ı Kosova’daki türbesi başında anıyoruz. Şehit padişahın eserlerine ve fikirlerine sahip çıkıyoruz. Çünkü Sultan Murad ortak değerimiz. Elhamdülillah Müslümanız. Hepimiz kardeşiz ve davamız tek. Atalarımız 650 yıl önce oraya gidip insanların zulmüne son verdiyse, aynı şekilde bunu sürdüreceğiz. İyi ki şehrimize geldiniz. Burada, sizleri ağırlamak gerçekten çok kıymetli” dedi.

Programdan mutlu bir şekilde ayrılan misafirler ise desteklerinden dolayı Başkan Dündar’a yürekten teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.