Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kütahya Ilıca'da bungalov evlere yakın takip

09.11.2021 - 18:04, Güncelleme: 09.11.2021 - 18:04 867+ kez okundu.
 

Kütahya Ilıca'da bungalov evlere yakın takip

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Ilıca’da yapımı devam eden bungalov evleriyle birlikte çevresindeki sosyal donatı alanlarını inceledi.KÜTAHYA (İGFA) - Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Ilıca’nın yeniden değer kazanması ve termal turizm alanında istediği payı alabilmesi adına başlattığı çalışmalardan birisi olan bungalov evleriyle birlikte sosyal donatı alanlarının kısa süre içinde hizmete gireceğini belirtti. Başkan Işık, uygulanan projenin Ilıca’ya farklı bir değer katacağını ifade ederek, bungalov evlerin projelendirilmesinde ve imalatında emeği geçenlere teşekkür etti.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Ilıca’da yapımı devam eden bungalov evleriyle birlikte çevresindeki sosyal donatı alanlarını inceledi.

KÜTAHYA (İGFA) - Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Ilıca’nın yeniden değer kazanması ve termal turizm alanında istediği payı alabilmesi adına başlattığı çalışmalardan birisi olan bungalov evleriyle birlikte sosyal donatı alanlarının kısa süre içinde hizmete gireceğini belirtti.

Başkan Işık, uygulanan projenin Ilıca’ya farklı bir değer katacağını ifade ederek, bungalov evlerin projelendirilmesinde ve imalatında emeği geçenlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.