Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kütüphanelerde TYT hazırlığı

Eğitim 07.03.2022 - 12:49, Güncelleme: 07.03.2022 - 12:49 9192+ kez okundu.
 

Kütüphanelerde TYT hazırlığı

Üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için Altındağ Belediyesi ücretsiz Temel Yeterlilik Testi(TYT) deneme sınavı düzenledi.
Altındağ Belediyesi, Altındağlı gençlerin yanında olmaya devam ediyor. Üniversite sınavına hazırlanan Altındağlı gençler için ücretsiz deneme sınavı düzenlendi. Gençler sınava büyük ilgi gösterdi. Altındağlı gençler TYT deneme sınavında buluştu. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı'nın talimatlarıyla, üniversite sınavına hazırlanan gençler için ücretsiz deneme sınavı düzenlendi. Altındağ Belediyesi kütüphanelerinde gerçekleştirilen deneme sınavı, gençlerin büyük beğenisini topladı. Altındağlı gençlerin her alanda başarılı olması için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyleyen Balcı, “Kütüphanelerimiz emek veren, ter döken gençlerimizle dolu. Her ziyaretimde gençlerimizi bu kütüphanelerde ders çalışırken, kitap okurken görüyorum. Deneme sınavları da hazırlık aşamasında çok önemli. Her öğrencimiz bu imkanı bulamıyor diye, bir deneme sınavı organize ettik, durumlarını, eksiklerini bu sınav aracılığı ile tespit etsinler istedik. Sınava katılım çok oldu. Gençlerimiz çok memnun ayrıldı. Herkesin istediği sonuçlara kavuşmasını diliyorum” dedi.
Üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için Altındağ Belediyesi ücretsiz Temel Yeterlilik Testi(TYT) deneme sınavı düzenledi.

Altındağ Belediyesi, Altındağlı gençlerin yanında olmaya devam ediyor. Üniversite sınavına hazırlanan Altındağlı gençler için ücretsiz deneme sınavı düzenlendi. Gençler sınava büyük ilgi gösterdi.

Altındağlı gençler TYT deneme sınavında buluştu. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı'nın talimatlarıyla, üniversite sınavına hazırlanan gençler için ücretsiz deneme sınavı düzenlendi. Altındağ Belediyesi kütüphanelerinde gerçekleştirilen deneme sınavı, gençlerin büyük beğenisini topladı. Altındağlı gençlerin her alanda başarılı olması için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyleyen Balcı, “Kütüphanelerimiz emek veren, ter döken gençlerimizle dolu. Her ziyaretimde gençlerimizi bu kütüphanelerde ders çalışırken, kitap okurken görüyorum. Deneme sınavları da hazırlık aşamasında çok önemli. Her öğrencimiz bu imkanı bulamıyor diye, bir deneme sınavı organize ettik, durumlarını, eksiklerini bu sınav aracılığı ile tespit etsinler istedik. Sınava katılım çok oldu. Gençlerimiz çok memnun ayrıldı. Herkesin istediği sonuçlara kavuşmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.