Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Malatya'da şehrin hafızasını canlandıran sergi

29.10.2021 - 14:27, Güncelleme: 29.10.2021 - 14:27 546+ kez okundu.
 

Malatya'da şehrin hafızasını canlandıran sergi

Malatya Kültür Yaşam Derneği kuruluşunun 44’üncü yıl dönümü ve Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle ‘Şehrimizin Hafızasını Canlandırıyoruz’ resim sergisi açıldı.MALATYA (İGFA) - Malarya Büyükşehir Belediyesi Nikâh Sarayında gerçekleştirilen etkinliğe Malatya Valisi Aydın Baruş, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İlçe Belediye Başkanları ile STK temsilcileri katıldı. Kültür Yaşam Derneği Başkanı Atilla Kantarcı, açılış konuşmasında dernek çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.  Gerçekleştirilen etkinliğin çok anlamlı ve güzel olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "18 senelik belediye başkanlığı hayatımda kültür adına bugünkü duyduğum heyecanı hiçbir zaman duymadım bunu açık kalplilikle söylemek istiyorum. Bu anlamda Kültür Yaşam Derneği’nin değerli üyelerine Atilla Kantarcı’nın şahsında teşekkür etmeyi de bir şehr-ül emin olarak borç biliyorum. Kendilerine teşekkür ediyorum. Kültür denilince yüzlerce tarifi vardır. Ama biz maddi ve manevi değerlerin tümüne kültür diyoruz. Soyut, somut bütün varlıklara kültür diyoruz. Yani bir şehrin hafızası, bir şehrin belleği, bir insanın hafızası bir insanın belleğidir" diye konuştu.  

Malatya Kültür Yaşam Derneği kuruluşunun 44’üncü yıl dönümü ve Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle ‘Şehrimizin Hafızasını Canlandırıyoruz’ resim sergisi açıldı.

MALATYA (İGFA) - Malarya Büyükşehir Belediyesi Nikâh Sarayında gerçekleştirilen etkinliğe Malatya Valisi Aydın Baruş, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İlçe Belediye Başkanları ile STK temsilcileri katıldı.

Kültür Yaşam Derneği Başkanı Atilla Kantarcı, açılış konuşmasında dernek çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. 

Gerçekleştirilen etkinliğin çok anlamlı ve güzel olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "18 senelik belediye başkanlığı hayatımda kültür adına bugünkü duyduğum heyecanı hiçbir zaman duymadım bunu açık kalplilikle söylemek istiyorum. Bu anlamda Kültür Yaşam Derneği’nin değerli üyelerine Atilla Kantarcı’nın şahsında teşekkür etmeyi de bir şehr-ül emin olarak borç biliyorum. Kendilerine teşekkür ediyorum. Kültür denilince yüzlerce tarifi vardır. Ama biz maddi ve manevi değerlerin tümüne kültür diyoruz. Soyut, somut bütün varlıklara kültür diyoruz. Yani bir şehrin hafızası, bir şehrin belleği, bir insanın hafızası bir insanın belleğidir" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.