Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Manisa Genç Kızlar Voleybol takımı, kayıpsız ilerliyor

Spor 18.11.2021 - 18:10, Güncelleme: 19.11.2021 - 04:08 1146+ kez okundu.
 

Manisa Genç Kızlar Voleybol takımı, kayıpsız ilerliyor

Manisa Büyükşehir Belediyespor, Alaşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi.
Manisa Genç Kızlar Voleybol Liginin dördüncü haftasında Manisa Büyükşehir Belediyespor, Alaşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Manisa Genç Kızlar Voleybol Takımı karşılaşmayı 3-0’lık net skorla kazanarak, yoluna kayıpsız devam etti. MANİSA(İGFA)- Manisa Büyükşehir Belediyespor Genç Kızlar Voleybol takımı, Çok Amaçlı Spor Salonu’nda Alaşehir Belediyespor ile karşılaştı. Caner Doğançay ve Selin Etker yönetimindeki takım, karşılaşmanın ilk setini 25-16, ikinci setini 25-17, üçüncü setini de 25-16 önde kapadı ve karşılaşmayı 3-0’lık skorla kazandı.    
Manisa Büyükşehir Belediyespor, Alaşehir Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Manisa Genç Kızlar Voleybol Liginin dördüncü haftasında Manisa Büyükşehir Belediyespor, Alaşehir Belediye spor ile karşı karşıya geldi. Manisa Genç Kızlar Voleybol Takımı karşılaşmayı 3-0’lık net skorla kazanarak, yoluna kayıpsız devam etti.

MANİSA(İGFA)-  Manisa Büyükşehir Belediye spor Genç Kızlar Voleybol takımı, Çok Amaçlı Spor Salonu’nda Alaşehir Belediye spor ile karşılaştı. Caner Doğançay ve Selin Etker yönetimindeki takım, karşılaşmanın ilk setini 25-16, ikinci setini 25-17, üçüncü setini de 25-16 önde kapadı ve karşılaşmayı 3-0’lık skorla kazandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.