MASKİ, ‘Yalnız Değilsiniz’ Projesi ile kalplere dokunuyor

10.01.2022 - 17:11, Güncelleme: 10.01.2022 - 17:11 1234+ kez okundu.
 

MASKİ, ‘Yalnız Değilsiniz’ Projesi ile kalplere dokunuyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, ‘Yalnız Değilsiniz’ sosyal sorumluluk projesi ile bugüne kadar 25 bin 758 aboneye ulaştı. Abone İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş da, bu projeden faydalanan 71 yaşındaki Huriye Böcüne'yi evinde ziyaret etti.MANİSA (İGFA)- Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yaptığı her hizmetle Manisalıların yanında olmaya devam ediyor. Abone İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hayata geçirilen ‘Yalnız Değilsiniz’ projesi de her geçen gün büyümeye devam ediyor. Bu kapsamda sadece 2021 yılında geride kalan süreçte 25 bin 758 aboneye ulaşılan hizmet sayesinde yaşlı, kimsesiz, engelli, şehit yakını, gazi ve çalışma saatleri nedeniyle hizmet binalarına gelemeyen vatandaşın işlemleri kısa sürede yapıldı. Bu kapsamda Abone İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş da Şehzadeler ilçesine bağlı Dinçer mahallesinde ikamet eden 71 yaşındaki Huriye Böcüne’yi evinde ziyaret etti, su yükleme işlemini gerçekleştirdi. Huriye Böcüne’ye her zaman yanlarında olduklarını belirten Abone İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti.

MASKİ Genel Müdürlüğü, ‘Yalnız Değilsiniz’ sosyal sorumluluk projesi ile bugüne kadar 25 bin 758 aboneye ulaştı. Abone İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş da, bu projeden faydalanan 71 yaşındaki Huriye Böcüne'yi evinde ziyaret etti.

MANİSA (İGFA)- Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yaptığı her hizmetle Manisalıların yanında olmaya devam ediyor. Abone İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hayata geçirilen ‘Yalnız Değilsiniz’ projesi de her geçen gün büyümeye devam ediyor.

Bu kapsamda sadece 2021 yılında geride kalan süreçte 25 bin 758 aboneye ulaşılan hizmet sayesinde yaşlı, kimsesiz, engelli, şehit yakını, gazi ve çalışma saatleri nedeniyle hizmet binalarına gelemeyen vatandaşın işlemleri kısa sürede yapıldı. Bu kapsamda Abone İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş da Şehzadeler ilçesine bağlı Dinçer mahallesinde ikamet eden 71 yaşındaki Huriye Böcüne’yi evinde ziyaret etti, su yükleme işlemini gerçekleştirdi. Huriye Böcüne’ye her zaman yanlarında olduklarını belirten Abone İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.