Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Medicabil, organ bağışında umut olmaya devam ediyor

Sağlık 02.11.2021 - 09:40, Güncelleme: 02.11.2021 - 09:44 714+ kez okundu.
 

Medicabil, organ bağışında umut olmaya devam ediyor

Gerçekleştirdiği başarılı projeler ile sunduğu kaliteli hizmetlerle adından söz ettirmeye devam eden ve organ bağışı konusunda Türkiye genelinde en çok donör bildirimi yaparak birinci olan Özel Medicabil Hastanesi’ne teşekkür belgesi verildi.
2020 yılı organ bağışı ve naklinde başarılı olan koordinatörler ve kurumlara teşekkür belgelerinin verildiği "Pandemi Dönemi ve Sonrasında Türkiye'de Organ Bağışının Geliştirilmesi” sempozyumunda en çok donör bildirimi yaparak en başarılı hastane seçilen Özel Medicabil Hastanesi’ne teşekkür belgesi verildi.      Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Mete Cengiz Kültür Merkezi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Doku, Organ Nakli ve Diyaliz Hizmetleri Dairesi Başkanı Dr. Fatih Kacıroğlu, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Süleyman Çelik, BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, BUÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Kaya, Çanakkale, Balıkesir, Bilecik, Düzce ve Yalova il sağlık müdürleri, akademisyenler, sağlık çalışanları, organ bağışı ile hayata tutunan hastalar ile yakınlarının hazır bulunduğu programda; BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz’un takdim ettiği teşekkür belgelerini Özel Medicabil Hastanesi Genel Koordinatörü Dr. Özcan Akan, Özel Medicabil Hastanesi Başhekim Yardımcısı Radyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Zeynep Nigar Varlıbaş ile Özel Medicabil Hastanesi Organ Bağışı Koordinatörü Huriye Balkanlı birlikte aldılar. Programda organ nakliyle yeniden hayata tutunan vatandaşlar, kürsüde nakil sürecinde yaşadıklarını katılımcılarla paylaşırken, sempozyum pandemi dönemi ve sonrasında Bursa bölgesi ve Türkiye'de organ bağışının geliştirilmesine yönelik çalışmaların ve çözüm önerilerinin sunulmasıyla son buldu.
Gerçekleştirdiği başarılı projeler ile sunduğu kaliteli hizmetlerle adından söz ettirmeye devam eden ve organ bağışı konusunda Türkiye genelinde en çok donör bildirimi yaparak birinci olan Özel Medicabil Hastanesi’ne teşekkür belgesi verildi.

2020 yılı organ bağışı ve naklinde başarılı olan koordinatörler ve kurumlara teşekkür belgelerinin verildiği " Pandemi Dönemi ve Sonrasında Türkiye'de Organ Bağışının Geliştirilmesi” sempozyumunda en çok donör bildirimi yaparak en başarılı hastane seçilen Özel Medicabil Hastanesi’ne teşekkür belgesi verildi. 

 

 

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Mete Cengiz Kültür Merkezi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Doku, Organ Nakli ve Diyaliz Hizmetleri Dairesi Başkanı Dr. Fatih Kacıroğlu, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Süleyman Çelik, BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, BUÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ekrem Kaya, Çanakkale, Balıkesir, Bilecik, Düzce ve Yalova il sağlık müdürleri, akademisyenler, sağlık çalışanları, organ bağışı ile hayata tutunan hastalar ile yakınlarının hazır bulunduğu programda; BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz’un takdim ettiği teşekkür belgelerini Özel Medicabil Hastanesi Genel Koordinatörü Dr. Özcan Akan, Özel Medicabil Hastanesi Başhekim Yardımcısı Radyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Zeynep Nigar Varlıbaş ile Özel Medicabil Hastanesi Organ Bağışı Koordinatörü Huriye Balkanlı birlikte aldılar.

Programda organ nakliyle yeniden hayata tutunan vatandaşlar, kürsüde nakil sürecinde yaşadıklarını katılımcılarla paylaşırken, sempozyum pandemi dönemi ve sonrasında Bursa bölgesi ve Türkiye'de organ bağışının geliştirilmesine yönelik çalışmaların ve çözüm önerilerinin sunulmasıyla son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.