Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Memleket Partisi'nin kurucularından Milletvekili Çelebi istifa etti

Siyaset 25.02.2022 - 10:27, Güncelleme: 25.02.2022 - 12:10 4805+ kez okundu.
 

Memleket Partisi'nin kurucularından Milletvekili Çelebi istifa etti

İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, yaptığı açıklama ile Muharrem İnce’nin kurduğu Memleket Partisi’nden istifa ettiğini duyurdu.
ANKARA (İGFA) - İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Memleket Partisi'nden istifa kararını sosyal medya hesabından duyurdu.   Çelebi yazılı açıklamasında, ısrarlı uyarılarına rağmen, “ben” değil “biz” olamadığımızdan, kuruluş ilkelerine rotasına aykırı tutum ve söylemlerden, 'ortak akıl' devre dışı bırakıldığından, gençlerin dinamizmine ve heveslerine ket vurulduğundan, iftira üreten ve yayan, ayrımcılık yapan kişilere disiplin işletilmeyerek göz yumulmasından ötürü Memleket Partisi üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.   "Kurucuları arasında büyük umutlarla yer aldığı partinin her üyesi ailemdendir" diyen Çelebi, paylaşımında, "Hepsi başımın tacıdır. Azimli çalışmalarıma hepsi şahittir. Bu istifanın ardından sorunların çözümüne vesile olması dileklerimle başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.   Mehmet Ali Çelebi'nin istifasıyla birlikte Memleket Partisi'nin TBMM'deki milletvekili sayısı 2'ye düştü.   https://twitter.com/celebimehmeta/status/1497090393439191054
İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, yaptığı açıklama ile Muharrem İnce’nin kurduğu Memleket Partisi’nden istifa ettiğini duyurdu.

ANKARA (İGFA) - İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Memleket Partisi'nden istifa kararını sosyal medya hesabından duyurdu.

 

Çelebi yazılı açıklamasında, ısrarlı uyarılarına rağmen, “ben” değil “biz” olamadığımızdan, kuruluş ilkelerine rotasına aykırı tutum ve söylemlerden, 'ortak akıl' devre dışı bırakıldığından, gençlerin dinamizmine ve heveslerine ket vurulduğundan, iftira üreten ve yayan, ayrımcılık yapan kişilere disiplin işletilmeyerek göz yumulmasından ötürü Memleket Partisi üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.

 

"Kurucuları arasında büyük umutlarla yer aldığı partinin her üyesi ailemdendir" diyen Çelebi, paylaşımında, "Hepsi başımın tacıdır. Azimli çalışmalarıma hepsi şahittir. Bu istifanın ardından sorunların çözümüne vesile olması dileklerimle başarılar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

 

Mehmet Ali Çelebi'nin istifasıyla birlikte Memleket Partisi'nin TBMM'deki milletvekili sayısı 2'ye düştü.

 

https://twitter.com/celebimehmeta/status/1497090393439191054

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.