MSB'den yerli ve milli gurur paylaşımı

Gündem 18.07.2022 - 18:12, Güncelleme: 19.07.2022 - 00:53 7158+ kez okundu.
 

MSB'den yerli ve milli gurur paylaşımı

Milli Savunma Bakanlığı, insansız hava araçları İHA'lar ile Türk Silahlı Kuvvetlerin daha güçlü olduğuna ilişkin paylaşım yapıldı.
Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesaplarından hazırladığı video klip ile yerli ve milli gurur olan İnsansız Hava Araçları'nı paylaştı. ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı, insansız hava araçları İHA'lar ile Türk Silahlı Kuvvetlerin daha güçlü olduğunu "Semalarda şahlanır yerli ve millî gururlarımız, Dalga dalga vatan olur şu parlayan yıldızlarımız…" ifadeleriyle paylaştı. Envanterindeki yerli ve millî gurur İHA'larla ilgili video hazırlayan Bakanlık, gerçekleştirdiği operasyonlardan da bazı kesitler sundu. https://twitter.com/tcsavunma/status/1549033889594806275
Milli Savunma Bakanlığı, insansız hava araçları İHA'lar ile Türk Silahlı Kuvvetlerin daha güçlü olduğuna ilişkin paylaşım yapıldı.

Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesaplarından hazırladığı video klip ile yerli ve milli gurur olan İnsansız Hava Araçları'nı paylaştı.

ANKARA (İGFA) - Milli Savunma Bakanlığı, insansız hava araçları İHA'lar ile Türk Silahlı Kuvvetlerin daha güçlü olduğunu "Semalarda şahlanır yerli ve millî gururlarımız, Dalga dalga vatan olur şu parlayan yıldızlarımız…" ifadeleriyle paylaştı.

Envanterindeki yerli ve millî gurur İHA'larla ilgili video hazırlayan Bakanlık, gerçekleştirdiği operasyonlardan da bazı kesitler sundu.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1549033889594806275

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.