Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nilüfer Belediyesi'nden Nadir İşler söyleşisi

Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.05.2021 - 11:26, Güncelleme: 22.05.2021 - 11:26 2066+ kez okundu.
 

Nilüfer Belediyesi'nden Nadir İşler söyleşisi

Nilüfer Belediyesi Edebiyat Müzesi’nin düzenlediği “Nadir İşler” söyleşisine konuk olan psikolog yazar Gündüz Vassaf, her şeyin unutulduğunu ancak sanatın hep akılda olduğunu belirterek “Sanatın bir nevi birleştirici güç olduğunu söyleyebiliriz” dedi.
Nilüfer Belediyesi bünyesinde hizmet veren Edebiyat Müzesi, çevrimiçi etkinliklerine devam ediyor. “Nadir İşler” adıyla düzenlenen söyleşi dizisinin bu ayki konuğu psikolog yazar Gündüz Vassaf oldu. Dilan Deniz’in moderatörlüğünü yaptığı çevrimiçi etkinlikte Vassaf, kitapları ve dünya hali üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdi ve kitaplarında ele aldığı konulara ilişkin  soruları yanıtladı. Sanatın önemine dikkat çeken Gündüz Vassaf, “Sanat ve sanatkarlar her zaman akıldadır. Günümüze kadar liderler, savaşlar, ırklar gelmiş geçmiş unutulmuş. Ama sanat ve sanatçılar halen akılda. Bugün yüzyıllar önce ortaya çıkan sanat eseri ve sanatçı konuşulabiliyor. Israrla sanattan bahsetmek gerekir” dedi.   Sanatın farklı kişi ve türden insanı etkileşim içine soktuğunu ifade eden Gündüz Vassaf, “Sanatın bir nevi birleştirici güç olduğunu söyleyebiliriz. Ancak hayat biçimi,  insan ilişkileri gibi sanat anlayışını da değişime uğrattı. Merkezin gücü kırıldıkça sanat da özgür olacak” diye konuştu.    Nilüfer Belediyesi’nin  kültür-sanat çalışmalarını çok değerli bulduğunu  söyleyen Gündüz Vassaf,  “Nilüfer Belediyesi’nin kültür sanat alanındaki çalışmaları Türkiye’nin çeşitli yerlerinde ilgiyle takip ediliyor” dedi.   
Nilüfer Belediyesi Edebiyat Müzesi’nin düzenlediği “Nadir İşler” söyleşisine konuk olan psikolog yazar Gündüz Vassaf, her şeyin unutulduğunu ancak sanatın hep akılda olduğunu belirterek “Sanatın bir nevi birleştirici güç olduğunu söyleyebiliriz” dedi.

Nilüfer Belediyesi bünyesinde hizmet veren Edebiyat Müzesi, çevrimiçi etkinliklerine devam ediyor. “Nadir İşler” adıyla düzenlenen söyleşi dizisinin bu ayki konuğu psikolog yazar Gündüz Vassaf oldu. Dilan Deniz’in moderatörlüğünü yaptığı çevrimiçi etkinlikte Vassaf, kitapları ve dünya hali üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdi ve kitaplarında ele aldığı konulara ilişkin  soruları yanıtladı. Sanatın önemine dikkat çeken Gündüz Vassaf, “Sanat ve sanatkarlar her zaman akıldadır. Günümüze kadar liderler, savaşlar, ırklar gelmiş geçmiş unutulmuş. Ama sanat ve sanatçılar halen akılda. Bugün yüzyıllar önce ortaya çıkan sanat eseri ve sanatçı konuşulabiliyor. Israrla sanattan bahsetmek gerekir” dedi.

 

Sanatın farklı kişi ve türden insanı etkileşim içine soktuğunu ifade eden Gündüz Vassaf, “Sanatın bir nevi birleştirici güç olduğunu söyleyebiliriz. Ancak hayat biçimi,  insan ilişkileri gibi sanat anlayışını da değişime uğrattı. Merkezin gücü kırıldıkça sanat da özgür olacak” diye konuştu. 

 

Nilüfer Belediyesi’nin  kültür-sanat çalışmalarını çok değerli bulduğunu  söyleyen Gündüz Vassaf,  “Nilüfer Belediyesi’nin kültür sanat alanındaki çalışmaları Türkiye’nin çeşitli yerlerinde ilgiyle takip ediliyor” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.