Nilüfer Belediyespor'da Yanitsa Rangelova dönemi

Kültür 22.12.2021 - 19:18, Güncelleme: 22.12.2021 - 19:18 6987+ kez okundu.
 

Nilüfer Belediyespor'da Yanitsa Rangelova dönemi

Başantrenör Dehri Can Dehrioğlu ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Nilüfer Belediyespor, Kadın Voleybol Takımı Başantrenörlüğüne altyapı antrenörü Yanitsa Rangelova’yı getirdi.
Başantrenör Dehri Can Dehrioğlu ile yolları ayıran Nilüfer Belediyspor Kadın Voleybol Takımı'nda Yanitsa Rangelova dönemi başladı. Nilüfer Belediyespor altyapı ve Türkiye U-16 Milli Takım antrenörlüğü görevlerini de yapan Yanitsa Rangelova Nilüfer'in sultanlarının yeni başantrenörü oldu. Bulgaristan uyruklu, 1974 doğumlu Rangelova voleybolculuk kariyerinde Enkaspor, Göztepe, 75. Yıl Deniz Nakliyat, Şanlıurfa Gençlikspor, Ankara DSİ, Şişlispor, Fenerbahçe ve Levski Sofya takımlarında forma giydi. Voleybol Kadınlar CEV Challenge Kupası'nda yer alan Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, geçen hafta, kupanın son 16 turunda İspanya'nın CV Tenerife takımına her iki karşılaşmada da yenilerek kupaya veda etmişti.
Başantrenör Dehri Can Dehrioğlu ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Nilüfer Belediyespor, Kadın Voleybol Takımı Başantrenörlüğüne altyapı antrenörü Yanitsa Rangelova’yı getirdi.

Başantrenör Dehri Can Dehrioğlu ile yolları ayıran Nilüfer Belediyspor Kadın Voleybol Takımı'nda Yanitsa Rangelova dönemi başladı. Nilüfer Belediyespor altyapı ve Türkiye U-16 Milli Takım antrenörlüğü görevlerini de yapan Yanitsa Rangelova Nilüfer'in sultanlarının yeni başantrenörü oldu. Bulgaristan uyruklu, 1974 doğumlu Rangelova voleybolculuk kariyerinde Enkaspor, Göztepe, 75. Yıl Deniz Nakliyat, Şanlıurfa Gençlikspor, Ankara DSİ, Şişlispor, Fenerbahçe ve Levski Sofya takımlarında forma giydi.

Voleybol Kadınlar CEV Challenge Kupası'nda yer alan Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, geçen hafta, kupanın son 16 turunda İspanya'nın CV Tenerife takımına her iki karşılaşmada da yenilerek kupaya veda etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.