Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nilüfer’de kış spor okulları başlıyor

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.09.2021 - 12:53, Güncelleme: 15.09.2021 - 12:53 1533+ kez okundu.
 

Nilüfer’de kış spor okulları başlıyor

Nilüfer Belediyesi’nin Nilüfer Belediyespor ile birlikte düzenlediği kış spor okulları 18 Eylül’de başlıyor. 9 dönem devam edecek kış spor okullarına katılmak isteyenler için başvurular devam ediyor.
Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Belediyespor tarafından bu yıl 8 branşta düzenlenen kış spor okullarında yeni dönem önümüzdeki hafta sonunda başlıyor. 7- 16 yaş grubu için düzenlenen eğitimler 29 Mayıs günü tamamlanacak. Voleybol, basketbol, kort tenisi, masa tenisi, yüzme, squash, badminton ve okçuluk branşlarında 9 dönem olarak düzenlenen kış spor okullarında her dönem 4 haftadan oluşuyor.  Eğitimler, Üçevler Spor Tesisi, Çalı Kapalı Yüzme Havuzu, Yüzüncüyıl Gençlik ve Spor Merkezi, Altınşehir Gençlik ve Spor Merkezi, Çalı Kapalı Yüzme Havuzu ve İbrahim Yazıcı Stadyumu’nda gerçekleşecek. Nilüfer Kış Spor Okulları’na kayıt yaptırmak ve detaylı bilgi almak isteyenler Üçevler Spor Tesisi için 441 90 60, Yüzüncüyıl Spor ve Gençlik Merkezi için 413 09 90, Çalı Kapalı Yüzme Havuzu için 482 42 95 ve Konak Olimpik Havuz Yüzme Tesisi için 453 06 26 numaralı hatları arayabilir.  
Nilüfer Belediyesi’nin Nilüfer Belediyespor ile birlikte düzenlediği kış spor okulları 18 Eylül’de başlıyor. 9 dönem devam edecek kış spor okullarına katılmak isteyenler için başvurular devam ediyor.

Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Belediyespor tarafından bu yıl 8 branşta düzenlenen kış spor okullarında yeni dönem önümüzdeki hafta sonunda başlıyor. 7- 16 yaş grubu için düzenlenen eğitimler 29 Mayıs günü tamamlanacak. Voleybol, basketbol, kort tenisi, masa tenisi, yüzme, squash, badminton ve okçuluk branşlarında 9 dönem olarak düzenlenen kış spor okullarında her dönem 4 haftadan oluşuyor. 

Eğitimler, Üçevler Spor Tesisi, Çalı Kapalı Yüzme Havuzu, Yüzüncüyıl Gençlik ve Spor Merkezi, Altınşehir Gençlik ve Spor Merkezi, Çalı Kapalı Yüzme Havuzu ve İbrahim Yazıcı Stadyumu’nda gerçekleşecek.

Nilüfer Kış Spor Okulları’na kayıt yaptırmak ve detaylı bilgi almak isteyenler Üçevler Spor Tesisi için 441 90 60, Yüzüncüyıl Spor ve Gençlik Merkezi için 413 09 90, Çalı Kapalı Yüzme Havuzu için 482 42 95 ve Konak Olimpik Havuz Yüzme Tesisi için 453 06 26 numaralı hatları arayabilir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.