ODTÜ'lü öğrencilerden 'yemekhane' eylemi!

16.11.2021 - 18:09, Güncelleme: 16.11.2021 - 18:09 988+ kez okundu.
 

ODTÜ'lü öğrencilerden 'yemekhane' eylemi!

ODTÜ’de öğrenciler ucuz ve nitelikli yemekhane için yürüdü, rektörlüğe 5 bin imza teslim etti.ANKARA (İGFA) - Ankara’da ODTÜ öğrencileri ucuz ve nitelikli yemekhane talebiyle bir yürüyüş gerçekleştirdi. Yüzlerce öğrencinin katıldığı yürüyüşte yemekhane işçilerinin çalışma koşulları ve üniversitenin Rektörü Verşan Kök de protesto edildi. Öğrenciler hafta sonu da yemek verilmesi, vegan menünün niteliğinin artırılması, her sabah kahvaltı verilmesi ve hijyen koşullarının iyileştirilmesine de içeren talepleri için topladıkları beş bin imzayı rektörlüğe teslim etti.   https://twitter.com/odtueg/status/1460548204060155904

ODTÜ’de öğrenciler ucuz ve nitelikli yemekhane için yürüdü, rektörlüğe 5 bin imza teslim etti.

ANKARA (İGFA) - Ankara’da ODTÜ öğrencileri ucuz ve nitelikli yemekhane talebiyle bir yürüyüş gerçekleştirdi. Yüzlerce öğrencinin katıldığı yürüyüşte yemekhane işçilerinin çalışma koşulları ve üniversitenin Rektörü Verşan Kök de protesto edildi.

Öğrenciler hafta sonu da yemek verilmesi, vegan menünün niteliğinin artırılması, her sabah kahvaltı verilmesi ve hijyen koşullarının iyileştirilmesine de içeren talepleri için topladıkları beş bin imzayı rektörlüğe teslim etti.

 

https://twitter.com/odtueg/status/1460548204060155904
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.