Osmangazi Yayınlarına büyük ilgi

Yerel Yönetim 11.03.2022 - 23:13, Güncelleme: 11.03.2022 - 23:13 8197+ kez okundu.
 

Osmangazi Yayınlarına büyük ilgi

Bu yıl 19’uncusu düzenlenen Bursa Kitap Fuarında Osmangazi Belediyesi’nin açtığı stand ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görüyor.
Osmangazi Belediyesi, düzenlediği Ahmet Hamdi Tanpınar Edebiyat Yarışması, Liselerarası Mevlana Şiir Yarışması gibi uzun soluklu yarışmaların dışında, her yıl düzenlenen ulusal ve uluslararası sempozyumlarda akademisyenler tarafından gerçekleştirilen sunumları kitaplaştırdı. Türk edebiyatına pek çok yeni eser kazandıran Osmangazi Belediyesi, Bursa Kitap Fuarı'nda bu eserleri vatandaşlarla buluşturuyor. Bu yıl 19'uncusu düzenlenen fuarda sergilenen yayınlar, kitapseverler tarafından da büyük ilgi görüyor. Fuar alanının girişinde yer alan stantta, Bursa'nın tarihi ve kültürel mirasını anlatan kitapların yanı sıra, belediye tarafından düzenlenen şiir, roman ve hikaye yazma yarışmalarında dereceye giren eserlerin yer aldığı kitaplar, belediye hizmetlerinin tanıtıldığı broşür ve kitapçıklar yer aldı.
Bu yıl 19’uncusu düzenlenen Bursa Kitap Fuarında Osmangazi Belediyesi’nin açtığı stand ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görüyor.

Osmangazi Belediyesi, düzenlediği Ahmet Hamdi Tanpınar Edebiyat Yarışması, Liselerarası Mevlana Şiir Yarışması gibi uzun soluklu yarışmaların dışında, her yıl düzenlenen ulusal ve uluslararası sempozyumlarda akademisyenler tarafından gerçekleştirilen sunumları kitaplaştırdı. Türk edebiyatına pek çok yeni eser kazandıran Osmangazi Belediyesi, Bursa Kitap Fuarı'nda bu eserleri vatandaşlarla buluşturuyor. Bu yıl 19'uncusu düzenlenen fuarda sergilenen yayınlar, kitapseverler tarafından da büyük ilgi görüyor.

Fuar alanının girişinde yer alan stantta, Bursa'nın tarihi ve kültürel mirasını anlatan kitapların yanı sıra, belediye tarafından düzenlenen şiir, roman ve hikaye yazma yarışmalarında dereceye giren eserlerin yer aldığı kitaplar, belediye hizmetlerinin tanıtıldığı broşür ve kitapçıklar yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.