Özel Hareket Polisleri nefes kesti

Asayiş 07.12.2021 - 20:20, Güncelleme: 07.12.2021 - 20:20 765+ kez okundu.
 

Özel Hareket Polisleri nefes kesti

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne bağlı 452 özel harekat personeli 55 saat süren nefes kesen bir tatbikat gerçekleştirdi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü, her biri alanında uzman olan 452 Özel Harekat personeli, helikopter ve zırhlı araçlarının yer aldığı 3 gün 55 saat süren geniş çaplı bir tatbikat gerçekleştirdi.   Tatbikatın son ayağı ise basına açık yapıldı. Özel harekat polislerinin caydırıcı gücünü bir kez daha gözler önüne serdi. Nefes kesen tatbikata Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerine, Havacılık Şube Müdürlüğü, Bilgi Teknolojileri Şube Müdürlüğü, Deniz Liman Şube Müdürlüğü, Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksek Okulu ekiplerine destek verdi.   Tatbikatın son gününde İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, “Özel Harekat Şube Müdürlüğü'müz bu disiplinli çalışma neticesinde 2021 yılında bin 673 tane operasyona imza attılar. Bir yıl boyunca devam etmiş oldukları tatbikatların en sonuncusu olan 3 günlük 55 saat süre ile yapmış oldukları tatbikatın birinci aşamasında uçak operasyonu, gemi operasyonu, metro ve metrobüsler üzerindeki operasyonları tamamladılar ve en son arazi operasyonunu birlikte izliyoruz” dedi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne bağlı 452 özel harekat personeli 55 saat süren nefes kesen bir tatbikat gerçekleştirdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü, her biri alanında uzman olan 452 Özel Harekat personeli, helikopter ve zırhlı araçlarının yer aldığı 3 gün 55 saat süren geniş çaplı bir tatbikat gerçekleştirdi.

 

Tatbikatın son ayağı ise basına açık yapıldı. Özel harekat polislerinin caydırıcı gücünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Nefes kesen tatbikata Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerine, Havacılık Şube Müdürlüğü, Bilgi Teknolojileri Şube Müdürlüğü, Deniz Liman Şube Müdürlüğü, Adile Sadullah Mermerci Polis Meslek Yüksek Okulu ekiplerine destek verdi.

 

Tatbikatın son gününde İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, “Özel Harekat Şube Müdürlüğü'müz bu disiplinli çalışma neticesinde 2021 yılında bin 673 tane operasyona imza attılar. Bir yıl boyunca devam etmiş oldukları tatbikatların en sonuncusu olan 3 günlük 55 saat süre ile yapmış oldukları tatbikatın birinci aşamasında uçak operasyonu, gemi operasyonu, metro ve metrobüsler üzerindeki operasyonları tamamladılar ve en son arazi operasyonunu birlikte izliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.