Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Polisin cinnet anı: 2 ölü 1 yaralı

Asayiş 12.02.2022 - 23:39, Güncelleme: 12.02.2022 - 23:39 9673+ kez okundu.
 

Polisin cinnet anı: 2 ölü 1 yaralı

Bursa’da cinnet getiren polis memuru boşanma aşamasındaki eşini ve dostu olduğunu iddia adamı tabancayla başlarına ateş ederek öldürdü.
Bursa'da cinnet getiren polis memuru boşanma aşamasındaki eşini ve dostu olduğunu iddia adamı tabancayla başlarına ateş ederek öldürdü. Olay yerinde tesadüfen bulunan bir kadın ise tabancadan çıkan bir merminin kasığına isabet etmesi neticesi yaralandı. Olay anı güvenlik kamerasınca kaydedilirken, zanlı polis memuru meslektaşlarınca gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, olay rezidans ve alışveriş merkezi ile çok sayıda önemli iş merkezinin bulunduğu Nilüfer ilçesi Odunluk Mahallesi Akademi Cadde üzerinde saat 17:00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliğinde görevli polis memuru Bilal A. boşanma aşamasındaki eşi Yasemin A. ile eşinin erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Yahya A. isimli kişiye kurşun yağdırdı. Açılan ateş sırasında tesadüfen olay yerinde bulunan Şeyma Ü. ise kasığından yaralandı. Başına kurşun isabet edip ağır yaralanan Yahya A. ile Yasemin A. 112 ambulansı ile kaldırıldıkları özel hastanede hayatlarını kaybetti. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri olayın şüphelisi polis memuru Bilal A.'yı kullandığı suç aleti tabanca ile birlikte göz altına aldı. Bilal A. polis otosuna bindirilip ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olay yüzlerce kişinin geçtiği işlek cadde üzerinde meydana gelirken, polis ekipleri güvenlik şeridi ile olay yerini çembere aldı. Rezidans ve alışveriş merkezindeki sakinler ve müşteriler olayı ise meraklı gözlerle izledi. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
Bursa’da cinnet getiren polis memuru boşanma aşamasındaki eşini ve dostu olduğunu iddia adamı tabancayla başlarına ateş ederek öldürdü.

Bursa'da cinnet getiren polis memuru boşanma aşamasındaki eşini ve dostu olduğunu iddia adamı tabancayla başlarına ateş ederek öldürdü. Olay yerinde tesadüfen bulunan bir kadın ise tabancadan çıkan bir merminin kasığına isabet etmesi neticesi yaralandı. Olay anı güvenlik kamerasınca kaydedilirken, zanlı polis memuru meslektaşlarınca gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, olay rezidans ve alışveriş merkezi ile çok sayıda önemli iş merkezinin bulunduğu Nilüfer ilçesi Odunluk Mahallesi Akademi Cadde üzerinde saat 17:00 sıralarında meydana geldi.

İddiaya göre, Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliğinde görevli polis memuru Bilal A. boşanma aşamasındaki eşi Yasemin A. ile eşinin erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Yahya A. isimli kişiye kurşun yağdırdı. Açılan ateş sırasında tesadüfen olay yerinde bulunan Şeyma Ü. ise kasığından yaralandı.

Başına kurşun isabet edip ağır yaralanan Yahya A. ile Yasemin A. 112 ambulansı ile kaldırıldıkları özel hastanede hayatlarını kaybetti. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri olayın şüphelisi polis memuru Bilal A.'yı kullandığı suç aleti tabanca ile birlikte göz altına aldı. Bilal A. polis otosuna bindirilip ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Olay yüzlerce kişinin geçtiği işlek cadde üzerinde meydana gelirken, polis ekipleri güvenlik şeridi ile olay yerini çembere aldı. Rezidans ve alışveriş merkezindeki sakinler ve müşteriler olayı ise meraklı gözlerle izledi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.