Rize’de bayram geleneği bozulmadı

Siyaset 10.07.2022 - 20:09, Güncelleme: 10.07.2022 - 23:58 6634+ kez okundu.
 

Rize’de bayram geleneği bozulmadı

Kurban Bayramı dolayısıyla, Rize Valiliği ve Rize Belediye Başkanlığınca düzenlenen programda vatandaşlar protokol mensuplarıyla bir araya gelerek bayramlaştı.
Rize Valiliği ve Rize Belediyesi tarafından geleneksel olarak organize edilen bayramlaşma buluşması 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi. RİZE (İGFA) - Kurban Bayramı dolayısıyla, Rize Valiliği ve Rize Belediye Başkanlığınca 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan bayramlaşma çadırında vatandaşlar protokol mensuplarıyla bir araya gelerek bayramlaştı. Bayramlaşma programına Vali Vekili Gülhani Ozan Sarı, Rize Milletvekilleri Hayati Yazıcı ve Osman Aşkın Bak, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, Çaykur Rizespor Başkanı İbrahim Turgut, siyasi partilerin il başkanları, STK Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bayramlaşma programı öncesinde  protokol üyeleri Rize Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek burada bulunan personellerin bayramlarını kutladılar. Protokol üyeleri ziyaretlerin ardından 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanına gelerek vatandaşlarla bayramlaştı. Bayramlaşma programının sonunda Rize Belediyesi  tarafından alanda kurulan çadırda protokol üyeleri vatandaşlara kavurma pilav ikram etti. Ardından ÇAYKUR tarafından kurulan statta vatandaşlarla birlikte çay içerek sohbet edildi.
Kurban Bayramı dolayısıyla, Rize Valiliği ve Rize Belediye Başkanlığınca düzenlenen programda vatandaşlar protokol mensuplarıyla bir araya gelerek bayramlaştı.

Rize Valiliği ve Rize Belediyesi tarafından geleneksel olarak organize edilen bayramlaşma buluşması 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi.

RİZE (İGFA) - Kurban Bayramı dolayısıyla, Rize Valiliği ve Rize Belediye Başkanlığınca 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan bayramlaşma çadırında vatandaşlar protokol mensuplarıyla bir araya gelerek bayramlaştı.

Bayramlaşma programına Vali Vekili Gülhani Ozan Sarı, Rize Milletvekilleri Hayati Yazıcı ve Osman Aşkın Bak, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, Çaykur Rizespor Başkanı İbrahim Turgut, siyasi partilerin il başkanları, STK Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşma programı öncesinde  protokol üyeleri Rize Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek burada bulunan personellerin bayramlarını kutladılar.

Protokol üyeleri ziyaretlerin ardından 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanına gelerek vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayramlaşma programının sonunda Rize Belediyesi  tarafından alanda kurulan çadırda protokol üyeleri vatandaşlara kavurma pilav ikram etti. Ardından ÇAYKUR tarafından kurulan statta vatandaşlarla birlikte çay içerek sohbet edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.