Sakarya kapanan yolları açıyor

13.01.2022 - 15:31, Güncelleme: 13.01.2022 - 15:31 1086+ kez okundu.
 

Sakarya kapanan yolları açıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kar mesaisinde kapalı grup yolları için yapılan ihbarlar üzerine harekete geçti. SAKARYA (İGFA) - Sakarya'da kar yağışının etkisini artırdığı saatlerde kapanan 24 farklı mahalleye ulaşımı sağlayan, 120 kilometre uzunluğundaki 8 grup yolu Yol-Bak ekiplerince açıldı.   Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı (Yol-Bak) acil müdahale için ekipmanları hazırlayarak görevlendirmeleri yapıldığı kentte, 24 saatlik rapor açıklandı.  Toplamda 88 personel ve 52 araçla şehrin muhtelif noktalarında hazır kıta beklendiğine dikkati çekilen durum raporuna göre, Akyazı, Geyve ve Kocaali’den 8 grup yolunun kapandığı yönünde ihbarlar geldiği ve iş makinalarıyla bölgeye ulaşan ekiplerin kapanan yolları süratle açtığı kaydedildi. Kar yağışının etkili olduğu tüm bölgelerimizde ekiplerimiz en hızlı şekilde teyakkuza geçtiği belirtilen açıklamada, ekiplerin 7/24 görev başında olduğu kaydedildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kar mesaisinde kapalı grup yolları için yapılan ihbarlar üzerine harekete geçti. 

SAKARYA (İGFA) - Sakarya'da kar yağışının etkisini artırdığı saatlerde kapanan 24 farklı mahalleye ulaşımı sağlayan, 120 kilometre uzunluğundaki 8 grup yolu Yol-Bak ekiplerince açıldı.  

Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı (Yol-Bak) acil müdahale için ekipmanları hazırlayarak görevlendirmeleri yapıldığı kentte, 24 saatlik rapor açıklandı.  Toplamda 88 personel ve 52 araçla şehrin muhtelif noktalarında hazır kıta beklendiğine dikkati çekilen durum raporuna göre, Akyazı, Geyve ve Kocaali’den 8 grup yolunun kapandığı yönünde ihbarlar geldiği ve iş makinalarıyla bölgeye ulaşan ekiplerin kapanan yolları süratle açtığı kaydedildi. Kar yağışının etkili olduğu tüm bölgelerimizde ekiplerimiz en hızlı şekilde teyakkuza geçtiği belirtilen açıklamada, ekiplerin 7/24 görev başında olduğu kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.