Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

SUBÜ'de +1 Eğitim Modeli

Eğitim 09.02.2022 - 14:06, Güncelleme: 09.02.2022 - 14:06 8623+ kez okundu.
 

SUBÜ'de +1 Eğitim Modeli

İşveren, öğrenci ve akademisyenlerin SUBÜ tarafından tüm bölüm ve programlarda uygulanan +1 Uygulamalı Eğitim Modeli’nden 2021-2022 Akademik Yılı Güz Yarıyılı’nda duydukları memnuniyet düzenlenen anketle ölçüldü.
İşveren, öğrenci ve akademisyenlerin SUBÜ tarafından tüm bölüm ve programlarda uygulanan +1 Uygulamalı Eğitim Modeli'nden 2021-2022 Akademik Yılı Güz Yarıyılı'nda duydukları memnuniyet düzenlenen anketle ölçüldü. Anket sonucunda modelin tüm taraflar açısından yüksek bir memnuniyet oranına sahip olduğu belirlendi. Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) tarafından her eğitim düzeyinde ve tüm bölüm ile programlarda uygulanan +1 Uygulamalı Eğitim Modeli'nde 2021-2022 Akademik Yılı işveren, öğrenci ve akademisyen memnuniyet oranları belli oldu. Üniversitenin Mesleki Uygulama Sistemi üzerinden gerçekleştirilen anket sonuçları, Kalite Koordinatörlüğü tarafından analiz edildi. SUBÜ öğrencileri üniversite hayatlarının en az bir yarıyılını iş dünyasında çalışarak geçiriyor. Anket sonuçlara göre işverenlerin meslek yüksekokulu öğrencilerine yönelik uygulanan 3+1 modelinden yüzde 88,35 oranında memnun oldukları, fakülteler tarafından uygulanan 7+1 modelinden ise yüzde 87,82 oranında memnun oldukları belirlendi. Meslek yüksekokulu öğrencilerinin 3+1 modelinden memnuniyetleri yüzde 88,59; fakülte öğrencilerinin 7+1 modelinden memnuniyetleri yüzde 88 olarak ölçüldü. Akademisyenlerin ise yüzde 89,37'si 3+1 modelinden memnuniyet duyarken, yüzde 87,06'sı 7+1 modelinden memnuniyet duyduklarını ifade etti. Sonuçlar neticesinde modelin temel aktörlerinin hemen hemen birbirine yakın oranda oldukça olumlu bir görüşe sahip oldukları ortaya çıktı.
İşveren, öğrenci ve akademisyenlerin SUBÜ tarafından tüm bölüm ve programlarda uygulanan +1 Uygulamalı Eğitim Modeli’nden 2021-2022 Akademik Yılı Güz Yarıyılı’nda duydukları memnuniyet düzenlenen anketle ölçüldü.

İşveren, öğrenci ve akademisyenlerin SUBÜ tarafından tüm bölüm ve programlarda uygulanan +1 Uygulamalı Eğitim Modeli'nden 2021-2022 Akademik Yılı Güz Yarıyılı'nda duydukları memnuniyet düzenlenen anketle ölçüldü. Anket sonucunda modelin tüm taraflar açısından yüksek bir memnuniyet oranına sahip olduğu belirlendi.

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) tarafından her eğitim düzeyinde ve tüm bölüm ile programlarda uygulanan +1 Uygulamalı Eğitim Modeli'nde 2021-2022 Akademik Yılı işveren, öğrenci ve akademisyen memnuniyet oranları belli oldu. Üniversitenin Mesleki Uygulama Sistemi üzerinden gerçekleştirilen anket sonuçları, Kalite Koordinatörlüğü tarafından analiz edildi. SUBÜ öğrencileri üniversite hayatlarının en az bir yarıyılını iş dünyasında çalışarak geçiriyor.

Anket sonuçlara göre işverenlerin meslek yüksekokulu öğrencilerine yönelik uygulanan 3+1 modelinden yüzde 88,35 oranında memnun oldukları, fakülteler tarafından uygulanan 7+1 modelinden ise yüzde 87,82 oranında memnun oldukları belirlendi. Meslek yüksekokulu öğrencilerinin 3+1 modelinden memnuniyetleri yüzde 88,59; fakülte öğrencilerinin 7+1 modelinden memnuniyetleri yüzde 88 olarak ölçüldü. Akademisyenlerin ise yüzde 89,37'si 3+1 modelinden memnuniyet duyarken, yüzde 87,06'sı 7+1 modelinden memnuniyet duyduklarını ifade etti. Sonuçlar neticesinde modelin temel aktörlerinin hemen hemen birbirine yakın oranda oldukça olumlu bir görüşe sahip oldukları ortaya çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.