Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Tiyatro Okulu Yeni Döneme Perdelerini Açtı

Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.09.2021 - 10:05, Güncelleme: 07.09.2021 - 10:05 2447+ kez okundu.
 

Tiyatro Okulu Yeni Döneme Perdelerini Açtı

Osmangazi Belediyesi’nin çocuk ve gençlere yönelik hayata geçirdiği Tiyatro Okulu, yeni döneme perdelerini açtı.
Gerçekleştirdiği kurslar ile tiyatro dünyasına yeni yetenekler kazandıran Osmangazi Belediyesi, bu yıl 100 kursiyerle yeni sezona ‘merhaba’ dedi. Soğanlı Kültür Merkezi’nde buluşan tiyatro tutkunları, Bursa Devlet Tiyatrosu Oyuncusu Kübra Tüzgün eşliğinde düzenlenecek eğitimler hakkında bilgilendirildi.   Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, öğrencilere tiyatroyu sevdirecek dersler verileceğini belirtti. Osmangazi Belediyesi Tiyatro Okulu’ndan 17 ile 25 yaş arası gençlerin Yaratıcı Drama Kursu’ndan ise 6 ve 13 yaş arası çocukların faydalanacağını belirten Başkan Dündar, “Öğrencilerimiz kış dönemi boyunca sahne bilgisi, rol, mimik ve beden dili gibi tiyatronun temel unsurlarını öğrenecek. Böylece pandemi nedeniyle bir süredir evlerinde vakit geçiren kursiyerlerimiz sosyalleşme imkânı bulacak. Sahne tozu yutmak isteyen tüm çocuk ve gençlerimizi kursumuza davet ediyorum” dedi.
Osmangazi Belediyesi’nin çocuk ve gençlere yönelik hayata geçirdiği Tiyatro Okulu, yeni döneme perdelerini açtı.

Gerçekleştirdiği kurslar ile tiyatro dünyasına yeni yetenekler kazandıran Osmangazi Belediyesi, bu yıl 100 kursiyerle yeni sezona ‘merhaba’ dedi. Soğanlı Kültür Merkezi’nde buluşan tiyatro tutkunları, Bursa Devlet Tiyatrosu Oyuncusu Kübra Tüzgün eşliğinde düzenlenecek eğitimler hakkında bilgilendirildi.

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, öğrencilere tiyatroyu sevdirecek dersler verileceğini belirtti. Osmangazi Belediyesi Tiyatro Okulu’ndan 17 ile 25 yaş arası gençlerin Yaratıcı Drama Kursu’ndan ise 6 ve 13 yaş arası çocukların faydalanacağını belirten Başkan Dündar, “Öğrencilerimiz kış dönemi boyunca sahne bilgisi, rol, mimik ve beden dili gibi tiyatronun temel unsurlarını öğrenecek. Böylece pandemi nedeniyle bir süredir evlerinde vakit geçiren kursiyerlerimiz sosyalleşme imkânı bulacak. Sahne tozu yutmak isteyen tüm çocuk ve gençlerimizi kursumuza davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.