Uludağ'da kar kalınlığı 2 metre

Turizm 13.03.2022 - 12:36, Güncelleme: 13.03.2022 - 12:36 7421+ kez okundu.
 

Uludağ'da kar kalınlığı 2 metre

Uludağ’da kar kalınlığı son kar yağışının ardından 190 santimetre olarak ölçüldü.
Uludağ'da kar kalınlığı son kar yağışının ardından 190 santimetre olarak ölçüldü. Yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra günübirlikçiler de güneşli havanın tadını pistlerde kayarak doyasıya yaşadı. Kış turizminin gözde merkezlerinden olan Uludağ'da sezonun kapanmasına sayılı günler kala etkili olan yağışla birlikte kar kalınlığı 190 santimetreye ulaştı. Hava sıcaklığının eksi dereceleri bulduğu Uludağ'da güneşli havayla birlikte yerli ve yabancı tatilcilerin haricinde günübirlikçiler de pistlere akın etti. Jandarma ekipleri, Uludağ'a çıkmak isteyen araçlara zincirsiz olmaları halinde izin vermiyor. Kimi tatilciler ise, yollarda yaşanacak araç trafiği sebebiyle teleferiği kullanmayı tercih etti.
Uludağ’da kar kalınlığı son kar yağışının ardından 190 santimetre olarak ölçüldü.

Uludağ'da kar kalınlığı son kar yağışının ardından 190 santimetre olarak ölçüldü. Yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra günübirlikçiler de güneşli havanın tadını pistlerde kayarak doyasıya yaşadı.

Kış turizminin gözde merkezlerinden olan Uludağ'da sezonun kapanmasına sayılı günler kala etkili olan yağışla birlikte kar kalınlığı 190 santimetreye ulaştı. Hava sıcaklığının eksi dereceleri bulduğu Uludağ'da güneşli havayla birlikte yerli ve yabancı tatilcilerin haricinde günübirlikçiler de pistlere akın etti. Jandarma ekipleri, Uludağ'a çıkmak isteyen araçlara zincirsiz olmaları halinde izin vermiyor. Kimi tatilciler ise, yollarda yaşanacak araç trafiği sebebiyle teleferiği kullanmayı tercih etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.