Uludağ'da pazar günü yoğunluğu yaşanıyor

Turizm 26.12.2021 - 14:13, Güncelleme: 26.12.2021 - 14:13 6456+ kez okundu.
 

Uludağ'da pazar günü yoğunluğu yaşanıyor

Kayak ve kar tutkunlarının uğrak noktası Uludağ’da hafta sonunun son gününde yoğunluk yaşanıyor.
Yerli ve yabancı turistlerin Türkiye'de kış aylarında en çok ziyaret ettikleri yerlerin başında gelen Uludağ'da sezonun ikinci hafta sonunda da yoğunluk yaşanıyor. Kar kalınlığı Sarıalan bölgesinde 70 santimetreyi, oteller bölgesinde ise 60 santimetreyi geçti. Meteorolojinin verilerine göre hava sıcaklığı eksi 4 derece ile 0 arasında termometreye yansırken, rüzgar saatte 12 kilometreyi buldu. Hafta başından itibaren ise hava sıcaklığının eksi 2 derece ve puslu olması bekleniyor. Perşembe günü ise Uludağ'da sağanak yağış olması öngörülüyor. Otellerde doluluk oranları yükselirken, yılbaşı rezervasyonları da tam gaz devam ediyor. Uludağ'a kayak yapmaya gelen vatandaşlar karın tadını çıkarttıklarını ve Uludağ'ı beğendiklerini söyledi.
Kayak ve kar tutkunlarının uğrak noktası Uludağ’da hafta sonunun son gününde yoğunluk yaşanıyor.

Yerli ve yabancı turistlerin Türkiye'de kış aylarında en çok ziyaret ettikleri yerlerin başında gelen Uludağ'da sezonun ikinci hafta sonunda da yoğunluk yaşanıyor. Kar kalınlığı Sarıalan bölgesinde 70 santimetreyi, oteller bölgesinde ise 60 santimetreyi geçti. Meteorolojinin verilerine göre hava sıcaklığı eksi 4 derece ile 0 arasında termometreye yansırken, rüzgar saatte 12 kilometreyi buldu. Hafta başından itibaren ise hava sıcaklığının eksi 2 derece ve puslu olması bekleniyor. Perşembe günü ise Uludağ'da sağanak yağış olması öngörülüyor. Otellerde doluluk oranları yükselirken, yılbaşı rezervasyonları da tam gaz devam ediyor.

Uludağ'a kayak yapmaya gelen vatandaşlar karın tadını çıkarttıklarını ve Uludağ'ı beğendiklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.