Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Üniversite Öğrencilerinden Sosyal Duyarlılık

Eğitim 21.02.2022 - 12:41, Güncelleme: 21.02.2022 - 12:41 8978+ kez okundu.
 

Üniversite Öğrencilerinden Sosyal Duyarlılık

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) öğrenci toplulukları toplum yararına hazırlanan Değirmen Projesi’nde güç birliği yaptılar.
Bursa ili Yıldırım İlçe Belediyesi tarafından yürütülen “Değirmen Projesi” BTÜ öğrenci topluluklarından Doğa Sporları Topluluğu, Arama Kurtarma Topluluğu ile Gemi ve Denizcilik Topluluklarını bir araya getirdi. Yıldırım Belediyesi tarafından uygulamaya konulan ve toplum yararına çeşitli faaliyetleri içeren “Değirmen Projesi” kapsamında bir araya gelen BTÜ’lü gençler, ortak etkinliklere imza attılar. Proje kapsamında, Yıldırım Belediyesi Hacı Saide Zorlu Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda gerçekleşen etkinliklerde BTÜ Öğrenci Toplulukları üyesi gençler, özel eğitim alan öğrencilerle bir araya geldiler. Yıldırım Belediyesinin projesinde aktif rol alarak sosyal duyarlılıklarını ortaya koyan BTÜ’lü öğrenciler, özel gereksinimli bireylerin sosyalleşmesi ve el becerisi kazanmaları konusunda yapılan çalışmalara destek verdi. Üniversite öğrenimini sadece ders çalışmaya indirgemeyerek, içinde bulunduğu toplumun sorunlarına duyarlılık gösteren BTÜ’lü gençler, etkinlik süresince özel gereksinimli öğrencilerin süs eşyası yapmalarına yardım etti. Değirmen Projesine katkı vererek özel gereksinimli öğrencilerin el becerisi kazanmalarına yardım eden BTÜ’lüler, çevreci bir yaklaşım göstermeyi de ihmal etmedi. Proje süresince süs eşyası üretmek üzere kullanılan her malzeme geri dönüşümden temin edildi. Geri dönüştürülen malzemeler kullanılarak süs eşyalarının yapılması gibi uygulamalar, özel gereksinimli bireylere temel akademik ve günlük yaşam becerilerini kazanmalarını sağladı. Yıldırım Belediyesinin yürüttüğü ve BTÜ Öğrenci Topluluklarının destek verdiği “Değirmen Projesi” kapsamında gerçekleşen faaliyetlerin çeşitli etkinliklerle devam edeceği bildirildi.
Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) öğrenci toplulukları toplum yararına hazırlanan Değirmen Projesi’nde güç birliği yaptılar.

Bursa ili Yıldırım İlçe Belediyesi tarafından yürütülen “ Değirmen Projesi” BTÜ öğrenci topluluklarından Doğa Sporları Topluluğu, Arama Kurtarma Topluluğu ile Gemi ve Denizcilik Topluluklarını bir araya getirdi. Yıldırım Belediyesi tarafından uygulamaya konulan ve toplum yararına çeşitli faaliyetleri içeren “ Değirmen Projesi” kapsamında bir araya gelen BTÜ’lü gençler, ortak etkinliklere imza attılar.

Proje kapsamında, Yıldırım Belediyesi Hacı Saide Zorlu Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda gerçekleşen etkinliklerde BTÜ Öğrenci Toplulukları üyesi gençler, özel eğitim alan öğrencilerle bir araya geldiler. Yıldırım Belediyesinin projesinde aktif rol alarak sosyal duyarlılıklarını ortaya koyan BTÜ’lü öğrenciler, özel gereksinimli bireylerin sosyalleşmesi ve el becerisi kazanmaları konusunda yapılan çalışmalara destek verdi.

Üniversite öğrenimini sadece ders çalışmaya indirgemeyerek, içinde bulunduğu toplumun sorunlarına duyarlılık gösteren BTÜ’lü gençler, etkinlik süresince özel gereksinimli öğrencilerin süs eşyası yapmalarına yardım etti.

Değirmen Projesine katkı vererek özel gereksinimli öğrencilerin el becerisi kazanmalarına yardım eden BTÜ’lüler, çevreci bir yaklaşım göstermeyi de ihmal etmedi. Proje süresince süs eşyası üretmek üzere kullanılan her malzeme geri dönüşümden temin edildi. Geri dönüştürülen malzemeler kullanılarak süs eşyalarının yapılması gibi uygulamalar, özel gereksinimli bireylere temel akademik ve günlük yaşam becerilerini kazanmalarını sağladı.

Yıldırım Belediyesinin yürüttüğü ve BTÜ Öğrenci Topluluklarının destek verdiği “ Değirmen Projesi” kapsamında gerçekleşen faaliyetlerin çeşitli etkinliklerle devam edeceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.