Yaftalı Tabut oyunu Nilüfer'de

Sanat 09.03.2022 - 14:28, Güncelleme: 09.03.2022 - 14:28 10627+ kez okundu.
 

Yaftalı Tabut oyunu Nilüfer'de

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın oyunu ’Yaftalı Tabut’, Nilüfer’de izleyici ile buluşacak.
Nilüfer Belediyesi bünyesindeki Nilüfer Kent Tiyatrosu, kendi oyunlarını sahnelemeye devam ederken, farklı tiyatroların oyunlarını da Bursalı tiyatro tutkunları ile buluşturuyor. Nilüfer Kent Tiyatrosu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ile arasındaki karşılıklı oyun değişimi programı kapsamında 'Yaftalı Tabut' isimli oyunu sahnesinde ağırlamaya hazırlanıyor. Bilgesu Erenus'un yazdığı ve Yelda Baskın'ın yönettiği oyun, 31 Mart, 1 Nisan ve 2 Nisan tarihlerinde Nâzım Hikmet Kültürevi'nde sahnelenecek. Nâzım Hikmet Kültürevi'nde Bursalı izleyici ile buluşacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın Yaftalı Tabut isimli oyununu izlemek isteyenler, biletleri bilet.nilufer.bel.tr adresinden alabilecek.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın oyunu ’Yaftalı Tabut’, Nilüfer’de izleyici ile buluşacak.

Nilüfer Belediyesi bünyesindeki Nilüfer Kent Tiyatrosu, kendi oyunlarını sahnelemeye devam ederken, farklı tiyatroların oyunlarını da Bursalı tiyatro tutkunları ile buluşturuyor. Nilüfer Kent Tiyatrosu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ile arasındaki karşılıklı oyun değişimi programı kapsamında 'Yaftalı Tabut' isimli oyunu sahnesinde ağırlamaya hazırlanıyor. Bilgesu Erenus'un yazdığı ve Yelda Baskın'ın yönettiği oyun, 31 Mart, 1 Nisan ve 2 Nisan tarihlerinde Nâzım Hikmet Kültürevi'nde sahnelenecek.

Nâzım Hikmet Kültürevi'nde Bursalı izleyici ile buluşacak olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın Yaftalı Tabut isimli oyununu izlemek isteyenler, biletleri bilet.nilufer.bel.tr adresinden alabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.