Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yılda 250 bin kişi gitti

15.11.2021 - 18:21, Güncelleme: 15.11.2021 - 18:21 911+ kez okundu.
 

Yılda 250 bin kişi gitti

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında hizmet vermeye başlayan Şehit Şenay Aybüke Yalçın İl Halk Kütüphanesi’nden 1 yıllık sürede yaklaşık 250 Bin kişi faydalandı.Ercan ARSLAN (BATMAN HABER)- Öğrencilerin ilgi gösterdiği modern kütüphaneden bu güne kadar 244 bin 667 kişi faydalandı. Batman Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesindeki Şehit Şenay Aybüke Yalçın İl Halk Kütüphanesini günde ortalama 3 bine yakın öğrenci ziyaret ediyor. Kütüphanede hem ödünç kitap alanların sayısında hem de ders çalışan öğrenci sayısında büyük artış görünmektedir. 

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında hizmet vermeye başlayan Şehit Şenay Aybüke Yalçın İl Halk Kütüphanesi’nden 1 yıllık sürede yaklaşık 250 Bin kişi faydalandı.

Ercan ARSLAN (BATMAN HABER)- Öğrencilerin ilgi gösterdiği modern kütüphaneden bu güne kadar 244 bin 667 kişi faydalandı.

Batman Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesindeki Şehit Şenay Aybüke Yalçın İl Halk Kütüphanesini günde ortalama 3 bine yakın öğrenci ziyaret ediyor. Kütüphanede hem ödünç kitap alanların sayısında hem de ders çalışan öğrenci sayısında büyük artış görünmektedir. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.