Türk Kızılayı Malatya'dan çorba ikramı

30.10.2021 - 15:36, Güncelleme: 30.10.2021 - 15:36 717+ kez okundu.
 

Türk Kızılayı Malatya'dan çorba ikramı

Kızılay Haftası dolayısıyla Malatya'da Yeni Cami önünde gerçekleştirilen programda çorba ikramında bulunuldu.  MALATYA (İGFA) - Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, 29 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında 1943 yılından beri Kızılay Haftası'nı kutladıklarını hatırlattı. Malatya'da da organizasyonları Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile gerçekleştirdiklerini kaydeden Soylu, "Türk Kızılay’ı veren elle alan el arasında bir köprü görevi görürken, şimdi ise yaptığı yatırımlar ile direkt olarak veren el oldu. Bu ciddi yatırımlardan birisi de Malatya’da eski Vagon Onarım Fabrikası alanında yapılan Afet Sistemleri ve Barınma sistemleri fabrikasıdır. Bu yatırım sürecinde Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan, altyapı sürecini en hızlı şekilde hazırlamış ve fabrikanın bir yıl gibi kısa sürede faaliyete girmesini sağlamıştır. 2021 yılında Kızılay Genel Başkanımız ve Malatyalı Hemşerimiz Kerem Kınık, bu yılı gönüllülük yılı olarak ilan etti” dedi. Türk Kızılayı'nın Malatya’da güzel çalışmalar gerçekleştirdiğini belirten Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise kent yönetiminde STK, kanaat önderleri ve derneklerle birlikte ortaklaşa bir yönetim anlayışını hakim kıldıklarını belirtti.  

Kızılay Haftası dolayısıyla Malatya'da Yeni Cami önünde gerçekleştirilen programda çorba ikramında bulunuldu. 

MALATYA (İGFA) - Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, 29 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında 1943 yılından beri Kızılay Haftası'nı kutladıklarını hatırlattı. Malatya'da da organizasyonları Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile gerçekleştirdiklerini kaydeden Soylu, "Türk Kızılay’ı veren elle alan el arasında bir köprü görevi görürken, şimdi ise yaptığı yatırımlar ile direkt olarak veren el oldu. Bu ciddi yatırımlardan birisi de Malatya’da eski Vagon Onarım Fabrikası alanında yapılan Afet Sistemleri ve Barınma sistemleri fabrikasıdır. Bu yatırım sürecinde Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan, altyapı sürecini en hızlı şekilde hazırlamış ve fabrikanın bir yıl gibi kısa sürede faaliyete girmesini sağlamıştır. 2021 yılında Kızılay Genel Başkanımız ve Malatyalı Hemşerimiz Kerem Kınık, bu yılı gönüllülük yılı olarak ilan etti” dedi.

Türk Kızılayı'nın Malatya’da güzel çalışmalar gerçekleştirdiğini belirten Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise kent yönetiminde STK, kanaat önderleri ve derneklerle birlikte ortaklaşa bir yönetim anlayışını hakim kıldıklarını belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.