Fahrettin Altun: "Güven ve istikrar en büyük imkanımız"

14.03.2022 - 15:14, Güncelleme: 14.03.2022 - 15:14 2829+ kez okundu.
 

Fahrettin Altun: "Güven ve istikrar en büyük imkanımız"

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın diplomasi trafiğine ilişkin paylaşım bulundu.ANKARA (İGFA) - İletişim Başkanı Fahrettin Altun, güçlü siyasi liderlik, güven ve istikrarı esas alan sosyo-ekonomik yapının Türkiye'ce en büyük imkan olduğunu söyledi. Altun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyesi Olaf Scholz ile yapacağı görüşmenin, son 5 günde dünya liderleriyle gerçekleştireceği 14'üncü yüz yüze görüşme olacağına dikkati çekti. Şansölye Scholz'un Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daveti üzerine bugün Türkiye'ye ilk kez yapacağı ziyarete ilişkin Altun, "Bu görüşme, Sayın Cumhurbaşkanımızın son 5 günde dünya liderleriyle gerçekleştireceği 14'üncü yüz yüze görüşme olacak. Her şey, dünyada barış, istikrar ve adaletin tesis edilmesi için. Güçlü siyasi liderlik, güven ve istikrarı esas alan sosyo-ekonomik yapımız ülkece en büyük imkânımız" ifadelerini kullandı. https://twitter.com/fahrettinaltun/status/1503293492235313156

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın diplomasi trafiğine ilişkin paylaşım bulundu.

ANKARA (İGFA) - İletişim Başkanı Fahrettin Altun, güçlü siyasi liderlik, güven ve istikrarı esas alan sosyo-ekonomik yapının Türkiye'ce en büyük imkan olduğunu söyledi.

Altun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Almanya Federal Cumhuriyeti Şansölyesi Olaf Scholz ile yapacağı görüşmenin, son 5 günde dünya liderleriyle gerçekleştireceği 14'üncü yüz yüze görüşme olacağına dikkati çekti.

Şansölye Scholz'un Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın daveti üzerine bugün Türkiye'ye ilk kez yapacağı ziyarete ilişkin Altun, "Bu görüşme, Sayın Cumhurbaşkanımızın son 5 günde dünya liderleriyle gerçekleştireceği 14'üncü yüz yüze görüşme olacak. Her şey, dünyada barış, istikrar ve adaletin tesis edilmesi için. Güçlü siyasi liderlik, güven ve istikrarı esas alan sosyo-ekonomik yapımız ülkece en büyük imkânımız" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/fahrettinaltun/status/1503293492235313156
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.