Afyonkarahisar'da 'buzdan döner' ilgi çekiyor!

04.03.2022 - 23:05, Güncelleme: 04.03.2022 - 23:05 1371+ kez okundu.
 

Afyonkarahisar'da 'buzdan döner' ilgi çekiyor!

Afyonkarahisar Milli Birlik Caddesi'nde özel sosları ile yaptığı döner ile lezzet tutkunlarının uğrak mekanı olan dönerci bu kez 'buzdan döner' yaptı. İsteniş Hakan TÜPLEK / AFYONKARAHİSAR (İGFA) - Afyonkarahisar'da gerçek boyutlarda yaptığı döner ile müşterilerinin ilgi odağı oldu. Buzdan döneri görmek isteyenler çevre yerlerden Afyonlu Dönerci Doğan Usta'ya gelmeye başladı. "Afyon soğuk iklimi ile tüm Türkiye’ye nam salmış bir kentimiz" diyen Doğan Usta, "Biz işyerimizde her zaman müşterilerimize sıcak döner servisi yapıyoruz. Paket servislerimizi de çok hızlı bir şekilde müşterilerimize ulaştırıyoruz.  Dün şehrimizde yağan kar sonrası bugün her yer buz tuttu. Bizde buzdan döner yaptık. Etrafını kar ile sıvadık. Renklendirdik. Konu dönerse biz bu işi yapıyoruz" diye konuştu.

Afyonkarahisar Milli Birlik Caddesi'nde özel sosları ile yaptığı döner ile lezzet tutkunlarının uğrak mekanı olan dönerci bu kez 'buzdan döner' yaptı.

İsteniş Hakan TÜPLEK / AFYONKARAHİSAR (İGFA) - Afyonkarahisar'da gerçek boyutlarda yaptığı döner ile müşterilerinin ilgi odağı oldu. Buzdan döneri görmek isteyenler çevre yerlerden Afyonlu Dönerci Doğan Usta'ya gelmeye başladı.

"Afyon soğuk iklimi ile tüm Türkiye’ye nam salmış bir kentimiz" diyen Doğan Usta, "Biz işyerimizde her zaman müşterilerimize sıcak döner servisi yapıyoruz. Paket servislerimizi de çok hızlı bir şekilde müşterilerimize ulaştırıyoruz.  Dün şehrimizde yağan kar sonrası bugün her yer buz tuttu. Bizde buzdan döner yaptık. Etrafını kar ile sıvadık. Renklendirdik. Konu dönerse biz bu işi yapıyoruz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.