Ali Babacan, 25 Şubat'ta Bursa'ya geliyor

21.02.2022 - 17:24, Güncelleme: 21.02.2022 - 17:24 1039+ kez okundu.
 

Ali Babacan, 25 Şubat'ta Bursa'ya geliyor

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 25 Şubat Cuma günü 1. Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirecek Nilüfer İlçe kongeresi için Bursa’ya geliyor.BURSA (İGFA) - Nilüfer İlçe Kongresi için Bursa’ya gelecek olan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, daha önce Bursa İl Başkanlığı Binası açılışı, İnegöl Kongresi, Osmangazi Kongresini, Bursa İl Kongresini gerçekleştirmek üzere Bursa’ya gelmişti. DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz; Bursa'nın 14 ilçesinde teşkilatların kurulduğunu anımsatarak, Genel Başkan Ali Babacan’ın katılacağı Nilüfer ilçe kongremizle birlikte önemli bir adım daha atmış olacaklarını söyledi. Özgöz, "Nilüfer’in DEVA’sına kavuşacağı Cuma günü tüm hemşehrilerimizi bekliyor olacağız” dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 25 Şubat Cuma günü 1. Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirecek Nilüfer İlçe kongeresi için Bursa’ya geliyor.

BURSA (İGFA) - Nilüfer İlçe Kongresi için Bursa’ya gelecek olan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, daha önce Bursa İl Başkanlığı Binası açılışı, İnegöl Kongresi, Osmangazi Kongresini, Bursa İl Kongresini gerçekleştirmek üzere Bursa’ya gelmişti.

DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz; Bursa'nın 14 ilçesinde teşkilatların kurulduğunu anımsatarak, Genel Başkan Ali Babacan’ın katılacağı Nilüfer ilçe kongremizle birlikte önemli bir adım daha atmış olacaklarını söyledi. Özgöz, "Nilüfer’in DEVA’sına kavuşacağı Cuma günü tüm hemşehrilerimizi bekliyor olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.