Aydın Didim'den Samsun'daki saldırı girişimine kınama

04.02.2022 - 12:17, Güncelleme: 04.02.2022 - 12:17 1159+ kez okundu.
 

Aydın Didim'den Samsun'daki saldırı girişimine kınama

Aydın'da Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Samsun'da Atatürk Anıtı'na yapılan saldırıyı kınadı.D. Temel YURDAER (Hüraydın Gazetesi) - Didim Belediyesi, Samsun'un İlkadım ilçesinde Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919 yılında Milli Mücadele'yi başlatmak için kente ayak bastığı noktada bulunan Atatürk Anıtı'na saldırı girişimini kınadı. Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, yayınladığı mesaj ile Mustafa Kemal Atatürk'ün anıtına ve anısına gerçekleştirilen saldırıyı kınayarak, "Samsun'da Ata'mızın Onur Anıtı'na yapılan çirkin saldırıyı kınıyor, faillerinin en yakın zamanda cezalandırılmasını temenni ediyorum.  Bize ve gelecek nesillere ışık tutan Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımız gibi bu ilkelerin en büyük koruyucusu olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Aydın'da Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Samsun'da Atatürk Anıtı'na yapılan saldırıyı kınadı.

D. Temel YURDAER (Hüraydın Gazetesi) - Didim Belediyesi, Samsun'un İlkadım ilçesinde Mustafa Kemal Atatürk'ün 19 Mayıs 1919 yılında Milli Mücadele'yi başlatmak için kente ayak bastığı noktada bulunan Atatürk Anıtı'na saldırı girişimini kınadı.

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, yayınladığı mesaj ile Mustafa Kemal Atatürk'ün anıtına ve anısına gerçekleştirilen saldırıyı kınayarak, "Samsun'da Ata'mızın Onur Anıtı'na yapılan çirkin saldırıyı kınıyor, faillerinin en yakın zamanda cezalandırılmasını temenni ediyorum.  Bize ve gelecek nesillere ışık tutan Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımız gibi bu ilkelerin en büyük koruyucusu olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.