Azerbaycan'dan Batman Valisi Canalp’a ziyaret

29.07.2022 - 14:26, Güncelleme: 29.07.2022 - 14:26 3057+ kez okundu.
 

Azerbaycan'dan Batman Valisi Canalp’a ziyaret

Batı Azerbaycan Göyçe-Zengezur Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Mehmet Ali Arslan Batman Valisi Ekrem Canalp’ı ziyaret etti.BATMAN (İGFA) - Göreve geldiğinden bu yana Türk Devletleriyle dostane ilişkiler konusunda çeşitli temaslarda bulunduklarını belirten Batı Azerbaycan Göyçe-Zengezur Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Mehmet Ali Arslan, bu kapsamda Batman Valisi Ekrem Canalp’ı ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Arslan, samimi bir ortamda geçen görüşmede karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Batı Azerbaycan Göyçe-Zengezur Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Mehmet Ali Arslan Batman Valisi Ekrem Canalp’ı ziyaret etti.

BATMAN (İGFA) - Göreve geldiğinden bu yana Türk Devletleriyle dostane ilişkiler konusunda çeşitli temaslarda bulunduklarını belirten Batı Azerbaycan Göyçe-Zengezur Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Mehmet Ali Arslan, bu kapsamda Batman Valisi Ekrem Canalp’ı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Arslan, samimi bir ortamda geçen görüşmede karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.