Baharın müjdecisi leylekler görüldü

Yaşam 07.03.2022 - 12:37, Güncelleme: 07.03.2022 - 12:37 8754+ kez okundu.
 

Baharın müjdecisi leylekler görüldü

Baharın müjdecisi olarak kabul edilen leyleklerin göç yolculuğu başladı.
İstanbul'da mola veren yüzlerce leylek Arnavutköy'de çimenlik alanlara kondu. Baharın gelmesiyle birlikte leyleklerin Avrupa yolculuğu başladı. Avrupa'ya ulaşmaya çalışan leylekler Arnavutköy'de mola verdi. Soğuk havanın da etkisiyle Arnavutköy'e bağlı Dursunköy ve Sazlıbosna Mahallelerindeki alana inen leylekler, birkaç günlük molanın ardından yolculuklarına devam edecek. Her yıl Mart ayında gerçekleşen göç yolculuğu sırasında İstanbul'da 1 milyona yakın leylek geçiyor.
Baharın müjdecisi olarak kabul edilen leyleklerin göç yolculuğu başladı.

İstanbul'da mola veren yüzlerce leylek Arnavutköy'de çimenlik alanlara kondu.

Baharın gelmesiyle birlikte leyleklerin Avrupa yolculuğu başladı. Avrupa'ya ulaşmaya çalışan leylekler Arnavutköy'de mola verdi. Soğuk havanın da etkisiyle Arnavutköy'e bağlı Dursunköy ve Sazlıbosna Mahallelerindeki alana inen leylekler, birkaç günlük molanın ardından yolculuklarına devam edecek. Her yıl Mart ayında gerçekleşen göç yolculuğu sırasında İstanbul'da 1 milyona yakın leylek geçiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.