Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bakan Yanık : Selden etkilenenlere 3 bin TL nakit destek sağlanacak

Sağlık 10.07.2022 - 15:29, Güncelleme: 11.07.2022 - 00:02 6322+ kez okundu.
 

Bakan Yanık : Selden etkilenenlere 3 bin TL nakit destek sağlanacak

Bakan Derya Yanık, İstanbul’da meydana yoğun yağışlarda evleri zarar gören ve selden etkilenen vatandaşlara ilk etapta 3 bin TL nakdi yardım yapacaklarını açıkladı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, İstanbul’da meydana yoğun yağışlarda evleri zarar gören ve selden etkilenen vatandaşlara ilk etapta 3 bin TL nakdi yardım yapacaklarını açıkladı. ANKARA (İGFA) -  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İstanbul’da meydana gelen yoğun yağışlar neticesinde evleri zarar gören ve selden etkilenen vatandaşlarımıza ilk etapta 3.000 TL nakdi yardım yapacağız" açıklamasında bulundu. Bakan Yanık paylaşımında, hanelerin nihai zararlarının tespitinden sonra bakanlık olarak hane desteklerimizi devam ettirerek vatandaşların yaralarını saracaklarını belirterek, "Afetten etkilenen bölgelerde oluşturduğumuz kriz merkezlerimiz aralıksız çalışıyor. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı. https://twitter.com/deryayanikashb/status/1546093875483254784
Bakan Derya Yanık, İstanbul’da meydana yoğun yağışlarda evleri zarar gören ve selden etkilenen vatandaşlara ilk etapta 3 bin TL nakdi yardım yapacaklarını açıkladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, İstanbul’da meydana yoğun yağışlarda evleri zarar gören ve selden etkilenen vatandaşlara ilk etapta 3 bin TL nakdi yardım yapacaklarını açıkladı.

ANKARA (İGFA) -  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İstanbul’da meydana gelen yoğun yağışlar neticesinde evleri zarar gören ve selden etkilenen vatandaşlarımıza ilk etapta 3.000 TL nakdi yardım yapacağız" açıklamasında bulundu.

Bakan Yanık paylaşımında, hanelerin nihai zararlarının tespitinden sonra bakanlık olarak hane desteklerimizi devam ettirerek vatandaşların yaralarını saracaklarını belirterek, "Afetten etkilenen bölgelerde oluşturduğumuz kriz merkezlerimiz aralıksız çalışıyor. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/deryayanikashb/status/1546093875483254784

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.