Balıkesir'de anaokulu öğrencileri robotik kodlama öğreniyor

09.09.2023 - 15:55, Güncelleme: 09.09.2023 - 15:55 1736+ kez okundu.
 

Balıkesir'de anaokulu öğrencileri robotik kodlama öğreniyor

Balıkesir’de faaliyet gösteren Bilgi Anaokullarında bulunan bir anaokulunda 3-5 yaş arası çocuklara robotik kodlama dersi veriliyor.BALIKESİR (İGFA) - Bilgi Anaokulları eğitim gören tüm öğrencilere uygulamalı, bilgisayarsız robotik kodlama dersleri verilmeye başladı .Okul öncesi öğretmeni ve robotik kodlama koordinatörü Seda Can, okulda yapılan kodlama dersleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Can, “Yaptığımız kodlama derslerini tüm okulumuzda yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. 3 yaştan 5 yaşa kadar bütün sınıflarımızda robotik kodlama eğitimlerimiz devam ediyor. Amacımız bu eğitimi çocuklara eğlendirerek anlatmak ve öğretmek” dedi.

Balıkesir’de faaliyet gösteren Bilgi Anaokullarında bulunan bir anaokulunda 3-5 yaş arası çocuklara robotik kodlama dersi veriliyor.

BALIKESİR (İGFA) - Bilgi Anaokulları eğitim gören tüm öğrencilere uygulamalı, bilgisayarsız robotik kodlama dersleri verilmeye başladı

.Okul öncesi öğretmeni ve robotik kodlama koordinatörü Seda Can, okulda yapılan kodlama dersleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Can, “Yaptığımız kodlama derslerini tüm okulumuzda yaygınlaştırmayı hedefliyoruz. 3 yaştan 5 yaşa kadar bütün sınıflarımızda robotik kodlama eğitimlerimiz devam ediyor. Amacımız bu eğitimi çocuklara eğlendirerek anlatmak ve öğretmek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.