Batman'da Arslan'a ziyaretçi akını

12.07.2022 - 16:29, Güncelleme: 12.07.2022 - 16:29 1996+ kez okundu.
 

Batman'da Arslan'a ziyaretçi akını

Batman'da ikamet eden Batı Azerbaycan Göyçe-Zengezur Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Mehmet Ali Arslan Kurban Bayramı münasebetiyle il içi ve il dışından yoğun bir ziyaretçi akınına uğradı.BATMAN (İGFA) - Batı Azerbaycan Göyçe-Zengezur Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Mehmet Ali Arslan, bayram dolayısıyla ziyaretçi akınına uğradı. Gelen ziyaretçiler öncelikle  Kurban Bayramını kutlayarak Arslan'ın Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak atanmasından dolayı sevinç ve tebriklerini sundular. Arslan, konuşmasında, görevin ülkemiz, halkımız, Batmanlı hemşehrilerimiz ile Türk ve İslam dünyası için hayırlara vesile olmasını diledi. Vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinleyen Arslan, Batı Azerbaycan Göyçe-Zengezur Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı  Rizvan Talibov da Whatsapp üzerinden görüntülü olarak  Mehmet Ali Arslan ve Batman halkı ile kısa bir sohbet etti.

Batman'da ikamet eden Batı Azerbaycan Göyçe-Zengezur Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Mehmet Ali Arslan Kurban Bayramı münasebetiyle il içi ve il dışından yoğun bir ziyaretçi akınına uğradı.

BATMAN (İGFA) - Batı Azerbaycan Göyçe-Zengezur Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Mehmet Ali Arslan, bayram dolayısıyla ziyaretçi akınına uğradı.

Gelen ziyaretçiler öncelikle  Kurban Bayramını kutlayarak Arslan'ın Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak atanmasından dolayı sevinç ve tebriklerini sundular.

Arslan, konuşmasında, görevin ülkemiz, halkımız, Batmanlı hemşehrilerimiz ile Türk ve İslam dünyası için hayırlara vesile olmasını diledi. Vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinleyen Arslan, Batı Azerbaycan Göyçe-Zengezur Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı  Rizvan Talibov da Whatsapp üzerinden görüntülü olarak  Mehmet Ali Arslan ve Batman halkı ile kısa bir sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.