Bilecik Müftülüğü, TDV aracılığıyla 800 aileye kurban eti ulaştırıldı

17.07.2022 - 11:52, Güncelleme: 17.07.2022 - 11:52 1564+ kez okundu.
 

Bilecik Müftülüğü, TDV aracılığıyla 800 aileye kurban eti ulaştırıldı

Bilecik Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Bilecik Şubesi Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahibi ailelere umut oldu.Pazayeri Gündem / BİLECİK (İGFA) - “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” temasıyla Diyanet İşleri Başkanlığı ile birlikte 28 yıldır vekalet yoluyla kurban organizasyonu gerçekleştiren Türkiye Diyanet Vakfı, bu yılda yurt içi ve yurt dışında toplamda 78 ülkede Türk Milletinin emaneti 589 bin 136 hisse kurbanı keserek 24 milyon 449 bin 144 kişiye kurban eti ulaştırdı. Bilecik'te de  İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bilecik Şubesi, 'Vekaletle Kurban Kesimi' organizasyonuna ev sahipliği yaparak, bayramda ihtiyaç sahibi ailelere umut oldu. 43 adet büyükbaş, 301 hisse vekaletle kurban kesimi gerçekleştirerek İl merkezinde, ilçelerde ve köylerde bulunan ihtiyaç sahibi 800 aileye kurban etlerini ulaştırdı.

Bilecik Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Bilecik Şubesi Kurban Bayramı'nda ihtiyaç sahibi ailelere umut oldu.

Pazayeri Gündem / BİLECİK (İGFA) - “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” temasıyla Diyanet İşleri Başkanlığı ile birlikte 28 yıldır vekalet yoluyla kurban organizasyonu gerçekleştiren Türkiye Diyanet Vakfı, bu yılda yurt içi ve yurt dışında toplamda 78 ülkede Türk Milletinin emaneti 589 bin 136 hisse kurbanı keserek 24 milyon 449 bin 144 kişiye kurban eti ulaştırdı.

Bilecik'te de  İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bilecik Şubesi, 'Vekaletle Kurban Kesimi' organizasyonuna ev sahipliği yaparak, bayramda ihtiyaç sahibi ailelere umut oldu.

43 adet büyükbaş, 301 hisse vekaletle kurban kesimi gerçekleştirerek İl merkezinde, ilçelerde ve köylerde bulunan ihtiyaç sahibi 800 aileye kurban etlerini ulaştırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.