Bilecik Pazaryeri'nde CHP'li kadınlar stant açtı

Siyaset 18.09.2022 - 09:46, Güncelleme: 18.09.2022 - 11:54 7266+ kez okundu.
 

Bilecik Pazaryeri'nde CHP'li kadınlar stant açtı

CHP Bilecik İl Kadın Kolları Başkanlığı, Pazaryeri ilçesinde stant açtı.
BİLECİK (İGFA) - Pazaryeri ilçe pazarına kurdukları stant ile partisinin çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgiler veren CHP Bilecik Kadın Kolları Başkanı Nurten Bilecikligil ve Pazaryeri CHP ilçe Başkanı Metin Polat, kurulan stantta vatandaşın sorunlarını ve taleplerini dinledi. Kurulan standa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Bilecikligil, CHP yönetimi olarak Pazaryeri İlçe Başkanlığı ile birlikte açtıkları stant aracılığıyla vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirterek, kendilerini destekleyen vatandaşlara ve partililere ilgilerinden ötürü teşekkür etti.
CHP Bilecik İl Kadın Kolları Başkanlığı, Pazaryeri ilçesinde stant açtı.

BİLECİK (İGFA) - Pazaryeri ilçe pazarına kurdukları stant ile partisinin çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgiler veren CHP Bilecik Kadın Kolları Başkanı Nurten Bilecikligil ve Pazaryeri CHP ilçe Başkanı Metin Polat, kurulan stantta vatandaşın sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Kurulan standa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Bilecikligil, CHP yönetimi olarak Pazaryeri İlçe Başkanlığı ile birlikte açtıkları stant aracılığıyla vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirterek, kendilerini destekleyen vatandaşlara ve partililere ilgilerinden ötürü teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.