Bilecik'te köy yolları asfaltlanıyor

16.09.2023 - 16:51, Güncelleme: 16.09.2023 - 16:51 994+ kez okundu.
 

Bilecik'te köy yolları asfaltlanıyor

Bilecik İl Özel İdaresi'nin 2023 Yatırım Programı kapsamında köy yollarındaki yenileme ve asfaltlama çalışmaları Yeşilyurt Köyü'nde devam ediyor.BİLECİK (İGFA) - Serimi yapılmakta olan köy yolundaki çalışmaları incelemek üzere Bilecik İl Özel İdare Genel Sekreteri Seda Bayrakçı; Yeşilyurt Köyü muhtarı, vatandaşlar ve yol ve ulaşım hizmetleri ekipleriyle bir araya gelerek devam eden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Bayrakçı, çalışmaların tamamlanmasıyla Yeşilyurt Köyü'nün 4 kilometre yeni asfalt köy yoluna kavuşacağını söyledi.  

Bilecik İl Özel İdaresi'nin 2023 Yatırım Programı kapsamında köy yollarındaki yenileme ve asfaltlama çalışmaları Yeşilyurt Köyü'nde devam ediyor.

BİLECİK (İGFA) - Serimi yapılmakta olan köy yolundaki çalışmaları incelemek üzere Bilecik İl Özel İdare Genel Sekreteri Seda Bayrakçı; Yeşilyurt Köyü muhtarı, vatandaşlar ve yol ve ulaşım hizmetleri ekipleriyle bir araya gelerek devam eden çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Bayrakçı, çalışmaların tamamlanmasıyla Yeşilyurt Köyü'nün 4 kilometre yeni asfalt köy yoluna kavuşacağını söyledi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.